Je kan 20-30 pond verliezen in 6 weken

March 23

Je kan 20-30 pond verliezen in 6 weken

20 tot 30 pond te verliezen in slechts zes weken is het vrij onwaarschijnlijk, maar niet geheel onmogelijk. Terwijl 1 tot 2 pond per week is een veel realistischer tarief van gewichtsverlies, hebben sommige individuen verloren grote bedragen van gewicht snel door arts-gesuperviseerde zeer caloriearm dieet te volgen. Het tarief van gewichtsverlies, zelfs onder deelnemers alle na de dezelfde VLCD, zal sterk variëren van persoon tot persoon als gevolg van fysieke factoren die uniek voor elk individu zijn. Ook opgemerkt moet worden dat gewicht herwinnen na beëindiging van een VLCD is vrij gemeenschappelijk, volgens de gewicht-controle-informatienetwerk.

Verkennen van zeer caloriearm dieet

Zeer caloriearm dieet zijn arts voorgeschreven, klinisch gecontroleerd diëten die bestemd zijn voor personen die moeten verliezen van een grote hoeveelheid gewicht snel om gezondheidsredenen. Deze diëten zijn niet bedoeld voor gebruik door relatief gezonde individuen willen gewicht dalen snel om andere redenen, zoals alleen maar te kijken beter voor een komende evenement. Een VLCD staat tot 800 calorieën per dag, en bestaat uit speciaal samengestelde recept shakes en maaltijden die volledig van de patiënt regelmatig dieet vervangen. Verkrijgbare gewichtsverlies schudt en maaltijden zijn niet hetzelfde als deze voedingsmiddelen recept, die zorgvuldig zijn ontworpen om alle voedingsstoffen die een patiënt nodig heeft

Factoren die het tarief van gewichtsverlies

Het bedrag van gewicht die een persoon in zes weken verliezen kan hangt grotendeels af van een paar specifieke metabole factoren uniek zijn voor het individu. Begin lichaamsgewicht, hebben leeftijd, geslacht en hoogte een vrij grote impact. Hoe meer wegen je om te beginnen met, de meer calorieën uw lichaam tijdens elke activiteit, en zelfs in rust verbrandt. Volgens Mark Kelly, PhD, oefening fysioloog voor de American Council on Exercise, mannen de neiging om te verbranden meer calorieën dan vrouwen, mensen hebben een hogere stofwisseling dan hun kortere leeftijdsgenoten en jongere mensen in het algemeen meer calorieën te verbranden wijten aan het feit dat ze meer mager spier dragen massa dan oudere volwassenen.

VLCD Best-Case Scenario

Volgens de gewicht-controle informatienetwerk is het beste wat dat u van een VLCD verwachten kunt 3 tot 5 pond per week verliezen. Vanwege de potentiële risico's betrokken personen na een VLCD moeten alleen doen voor een korte tijd, over het algemeen niet meer dan 12 weken en ze moeten inchecken met hun arts regelmatig. Het informatienetwerk van de gewicht-controle, een deel van de National Institutes of Health, verklaart dat terwijl snelle eerste gewichtsverlies mogelijk met VLCDs is, typische resultaten tonen aan dat patiënten normaal alleen het onderhouden van een gewichtsverlies van 5 procent van de oorspronkelijke lichaamsgewicht op de lange termijn, en alleen als het dieet met een programma waarin gezonde voeding en lichaamsbeweging is opgevolgd.

Andere methoden van gezond gewicht-verlies

VLCDs zijn een van verschillende klinische technieken voor het aanpakken van morbide obesitas. Andere snelle gewichtsverlies en-methoden bevatten arts-gesuperviseerde lichaamsbeweging programma's, programma's van gedragstherapie, voorschriftmedicijnen en chirurgie van het gewichtsverlies. Niet-klinische methoden voor snel gewichtsverlies, met inbegrip van over-the-counter maaltijdvervangingen, vloeibare diëten, pillen en vasten niet werken en zelfs gevaarlijk kunnen zijn. De meeste mensen kan het verliezen van een redelijke hoeveelheid gewicht, minder drastische maatregelen, via volgende een caloriearm dieet in combinatie met een toename in fysieke activiteit. Terwijl u niet waarschijnlijk verliezen van 20 naar 30 pond in zes weken na dit programma, zal het veel makkelijker op je lichaam, en kan het handiger zijn om stand te houden op de lange termijn.


gerelateerde artikelen