Bijwerkingen van het gebruik van Dove Antiperspirant

April 21

Duif produceert een breed scala van anti-transpirant producten, met inbegrip van roll-on, lichamen en aerosol spray blikjes. U kunt hen voor hun vermogen om te verminderen of stoppen van transpiratie voor een schonere, drogere sensatie. Hoewel algemeen beschouwd als veilig, kunnen verschillende negatieve bijwerkingen optreden tijdens het gebruik van de duif de anti-transpirant producten.

Allergische reactie

U kan een allergische reactie op de duif anti-transpirant producten ervaren. Symptomen kunnen omvatten verhoogde huid hobbels, jeuk en een rode huiduitslag. De allergische reactie kan worden naar een van de vele ingrediënten gevonden in de Dove producten, met inbegrip van de geuren. U kan kiezen voor een duif anti-transpirant specifiek gelabeld voor gevoelige huid te zien als je meer gunstig op dergelijke gespecialiseerde producten reageren.

Risico's van kanker

Verschillende voorbereidende studies, met inbegrip van een beoordeling van de juli 2003 gepubliceerd in het Europees Publicatieblad van kankerpreventie, hebben gesuggereerd dat hygiëne producten met aluminium--alle Dove anti-transpirant producten hebben aluminium, speciaal aluminium zirkonium--kan het verhogen van uw risico van een kanker zoals kanker van de borst. Aanvullend onderzoek moet worden gedaan om het nauwkeurig vaststellen van het niveau van het betrokken risico, zoals extra gezondheid factoren, zoals een geschiedenis van kanker, mogelijke correlaties tussen anti-transpiranten gebruik en kankergevallen kunnen uitleggen.

Kleding vlekken

De aluminium zouten in duif van anti-transpirant producten, gecombineerd met het vocht van het zweet, kunnen leiden tot gele kleuring van uw kleding. Dit is vaak rond de oksels gebied van een shirt mouwen opgemerkt. Regelmatig wassen of bleken kan helpen bij het afwenden van het probleem.

Brokken

Anti-transpiranten zoals die door Dove kunnen blokkeren poriën van de huid. Dit kan potentieel bacteriële of schimmel infecties die in oksel brokken of cysten resulteren kunnen, volgens het Milton Hershey Medical Center aan de Penn State University.

Medische interacties

Duif van anti-transpirant producten kunnen communiceren met een reeds bestaande huidaandoening zoals eczeem, verzwarende de huid en het maken van uw huidaandoening erger. Dergelijke om problemen te voorkomen, door een dermatoloog te raadplegen alvorens enige vorm van actuele hygiëne product te gebruiken hebt u een bestaande medische aandoening.


gerelateerde artikelen