What to Wear naar een Third Eye Blind Concert

February 11

What to Wear naar een Third Eye Blind Concert

U bent allemaal verkleed en klaar om te gaan naar een Third Eye Blind concert-- of zo u denkt. Of u nu een concert veteraan of eerste timer, kan uw kleding invloed hebben op uw ervaring. Concert evenementen zoals na partijen en Diners, evenals klimaat al een rol moeten spelen in uw garderobe selectie voor een concert.

Mannen gekleed Casual

Hoewel u niet bijwonen van een groot concert in een pak en stropdas wilt misschien, kan chic-casual kleding helpen te garanderen dat u op passende wijze gekleed voor concert-sociale gebeurtenissen zoals vóór en na partijen. Mannen gekleed casual omvat donkere broek, chinos, kaki of donker-wash jeans; Casual stropdassen, polo, open kraag of jurk-shirts en chic, casual schoenen zoals molières, boot schoenen, drijvende schoenen of sneakers in goede conditie. Bijvoorbeeld, als u van plan bij te wonen een pre concert cocktail party kan je een donker bruine of zwarte button-down shirt met donker-wash jeans en zwarte instappers dragen.

Vrouwen chic Casual

Net als bij de mannen, kunnen vrouwelijke concertbezoekers vinden dat hun kleding niet geheel geschikt voor sociale evenementen concert-gerelateerde of uit eten gaan met vrienden vooraf. Vrouwen chic-casual kleding bevat spijkerbroek die in goede staat met een chic blouse, een rok met een mooie top, chic maar comfortabele schoenen, en een jurk of een chic broek ensemble zijn. Als u van plan bent gonna een pre of na diner met een groep vrienden bijvoorbeeld concert, zou u een paar mooie jeans, een meerkleurige katoenen blouse en een metallic zilver koppeling met bijpassende schoenen dragen.

Casual kleding

Als u voelt dat chic-casual is niet noodzakelijk voor u om te genieten van het concert is casual kleding mogelijk een passender kledingkast optie voor je. Hoewel veel mensen comfortabel dragen huis zoals gedragen kleding jeans, oude T-shirts en slippers in het openbaar zijn, is dit geen juiste casual kleding. Zowel mannen als vrouwen casual kleding bevat jeans, kaki of chinos die in goede staat, zonder opmaak of Third Eye Blind T-shirts, knop ingedrukt casual shirts en schoon casual schoenen zoals sneakers of slip-ons. Slippers en spaghetti bandjes zijn niet geschikt voor openbare gelegenheden. Als u van plan bent om te dragen van shorts, Vermijd atletisch, licht-donkerscheiding en korte shorts.

Persoonlijke stijl

Concerten zijn een uitstekende gelegenheid om te pronken met je persoonlijke stijl en wees creatief met je outfit. Men vindt dat ze een groot aantal accessoires tot hun beschikking zoals vesten, bezaaid riemen of bretels, hoeden en sjaals hebben. Vrouwen moeten op dezelfde manier, voel je vrij om hun innerlijke fashionista's vrijgeven door felle kleuren in hun sieraden en accessoires. Bijvoorbeeld, een mannelijke concertgoer kan het dragen van een band T-shirt met een zwarte en witte krijtstreep vest, zwart lederen riem en skinny jeans met sneakers; een vrouw kan dragen een soortgelijke outfit, maar omvatten een lichte sjaal en fedora hoed in plaats van een vest.


gerelateerde artikelen