Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

June 10

Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

Een gezonde voeding is cruciaal voor mannen en vrouwen willen van vergieten lichaamsvet en mager spier te bouwen. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen daadwerkelijk helpen doorbranden van vet en bouwen spier, gewicht verlies en spier groei gemakkelijker dan ooit. Het kiezen van de juiste voeding gedurende de dag zal uw vooruitgang te versnellen en u helpen om het meeste uit uw workout routine.

Voedsel te bouwen spier en vet te verbranden

Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

Een dieet gewicht te verliezen en het opbouwen van spieren moet voedingsmiddelen die verzadiging te verhogen, uw lichaam helpen bij het verbranden van vet en uw metabolisme stoke omvatten. Volgens David Zinczenko, auteur van het boek "The Abs Diet," macht voedingsmiddelen zoals bonen, amandelen, magere melkproducten, mager vlees, olijfolie, bevatten donker lommerrijke groen en eiwit poeder alle eigenschappen waarmee dieters bereiken hun maximale vetverbranding potentieel. Uw dieet moet hoog in eiwit, de bouwsteen van spier, en bevatten gezonde koolhydraten zoals fruit, groenten en gehele korrels, die helpen herstellen van de spier glycogeen winkels en houden insuline werking om aminozuren in spieren. Voor optimale spiergroei en vetverbranding, richten op ongeveer 40 procent van je calorieƫn uit koolhydraten, 30 procent tot 40 procent uit eiwitten en 20 tot 30 procent uit gezonde vetten.

Ontbijt Menus

Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

Brandstof omhoog in de ochtend met een hoog gehalte aan eiwitten en gezonde koolhydraten om te beginnen met het recht van de dag ontbijt. Een kom havermout met amandelen, aardbeien en vanille eiwit poeder, een eiwit smoothie gemaakt met magere melk, bevroren fruit, eiwit poeder en yoghurt of een omelet met eieren, kaas en groenten biedt genoeg macht voedsel vetverbrandende kick-start uw stofwisseling. Als u uit te eerste ding in de ochtend, probeer een banaan met pindakaas of halve een eiwit bar pre-workout werken, gevolgd door ontbijt na je training.

Lunch menu 's

Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

Houden van uw metabole Vuur branden door gebruik van voedsel vetverbrandende tijdens de lunch. Probeer een hele korrels wrap met Turkije of kip, verse groenten, avocado en bieten hummus, of houd het vegetarisch met een veggie hamburger, tempeh of bonen in plaats van vlees. Ronde uit de maaltijd met een zijde van baby wortelen of fruit gedimde in amandel boter. Als u uit te gaan lunchen met collega's, kijk voor salades met bronnen van mager eiwit zoals gegrilde kip en vragen voor dressing aan de kant, of kiezen voor een sandwich op hele korrels brood en te vervangen door groenten of een gebakken zoete aardappel voor frietjes. Sushi gemaakt met bruine rijst is een andere gezonde optie voor mensen onderweg.

Dinermenu

Ontbijt, Lunch & diner dieet om gewicht te verliezen & bouwen spier

Na een lange dag met zalm, tilapia of een heilbot en geroosterde of gestoomde groenten bovenop een bed van quinoa tanken, of een grote groene salade overgoten met vis en olijfolie en azijn. De omega-3 vetzuren in vis zijn gezonde vetten die uw risico op kanker en hart-en vaatziekten en help met hersenfunctie verminderen kunnen, en ze zijn verpakt met eiwit om hulp bij het spierherstel en groei. Als u liever wilt beƫindigen de nacht op een zoete noot, probeer dompelen aardbeien of gesneden appelen in een ounce van gesmolten pure chocolade.


gerelateerde artikelen