Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

October 6

Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

Regelen van uw dag om ervoor te zorgen dat u bent links met een uur voor uitoefening kunnen vaak het verschil tussen een fit, gezond lichaam en een overgewicht. Als uw primaire reden voor de uitoefening van is om te branden calorieën om een paar pond schuur of onderhouden van uw gewicht, zijn cardio-oefeningen ideaal. Deze vorm van oefening biedt een schat aan voordelen naast het verbranden van calorieën.

Aerobics Workout

Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

Veel sportscholen bieden een verscheidenheid van aerobicsklassen voor hun leden, en deze vorm van oefening is een ideale manier om calorieën te verbranden als u genieten van uitoefening als onderdeel van een groep. Gegevens van de website HealthStatus merkt dat een persoon van de 145-pond zal branden 400 calorieën in een urenlange low-impact aerobicsklasse en 461 calorieën in een 60 minuten durende hoge impact aerobicsklasse. Dezelfde persoon zal branden 461 calorieën in een 60 minuten durende low-impact stap-aerobicsklasse en 696 calorieën in een hoge impact stap-aerobicsklasse.

Sportschool Cardio-oefeningen

Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

Aerobicsklassen zijn niet de enige manier om het verbranden van calorieën door middel van een cardio-training. Een breed scala aan andere sportschool gebaseerde oefeningen bieden een cardiotraining die verbrandt calorieën u kunt gebruiken bij het afvallen. Dezelfde 145-pond persoon zal 461 calorieën verbranden in 60 minuten van het gebruik van een roeiapparaat in een gematigd tempo of rijden een spinning-fiets in een gematigd tempo. In een uur van het gebruik van een elliptische trainer, zal de persoon 748 calorieën te verbranden.

Andere Cardio-oefeningen

Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

De sportschool hoeft niet te worden van de enige locatie voor uw cardio-training. Uitoefening van het elders in uw Gemeenschap of thuis biedt een schat aan manieren om uw cardiovasculaire conditie te verbeteren en verbranden van calorieën. Een persoon van de 145-pond zal 331 calorieën verbranden in 60 minuten van kajakken, 391 calorieën in 60 minuten wandelen en 557 calorieën in 60 minuten van mountainbiken. Als u liever thuis oefenen, worden in 60 minuten matig jumping jacks 296 calorieën verbrandt.

Cardio oefening voordelen

Hoeveel calorieën is één uur voor aërobe Cardio Burn?

Ongeacht de aanpak die u neemt voor het uitvoeren van cardio-oefening, is deze vorm van trainen enorm gunstig voor uw gezondheid. Cleveland Clinic notities cardio oefening verhoogt uw cardiovasculaire gezondheid, regelt uw cholesterolgehalte, verbetert de gezondheid van uw longen en helpt u bij het beheren van uw gewicht. Andere voordelen van aërobe oefening, volgens WeightLossResources.co.uk, zijn het verhogen van uw energie-niveau en het verheffen van uw geestelijke gezondheid.


gerelateerde artikelen