Het dieet van de aarde

April 8

Het dieet van de aarde

Volwassenen die leven in de Verenigde Staten dop ongeveer 40 miljard dollar op diëten hen te helpen gewicht te verliezen en gezonder, live BusinessWeek.com verslagen. Echter toevoegen ze dat zeer weinig diëten op de lange afstanden werken. De aarde-dieet is een dieetplan dat is gericht op het stimuleren van uw gezondheid door het eten van natuurlijke voedingsmiddelen geproduceerd door moeder aarde.

Achtergrond

Het dieet van de aarde

De aarde-dieet werd ontwikkeld door de gezondheid-bewuste actrice Liana Werner-Gray. Ze ontwikkelde de dieet na het nuttigen van alleen natuurlijke voedingsmiddelen in de aanloop naar de 2009 Miss Earth-competitie. Na haar blog documenteren van haar ervaringen populariteit, besloten Werner-Gray om het plan te verfijnen en het bevorderen naar de massa via haar website, EarthDiet.org. Werner-Gray stelt dat vasthouden aan het dieet van de aarde zal risico op chronische ziekten verminderen en gewichtsbeheersing bevorderen.

Beginselen

Het dieet van de aarde

De Stichting van het dieet van de aarde is om te consumeren slechts minimaal-verwerkte natuurlijke voedingsmiddelen. Dit sluit de gemeenschappelijke voedingsmiddelen zoals snoep, granen, verwerkt vlees, snacks en diepvriesproducten. Voedsel aanbevolen door het dieet omvat bonen, mager vlees, vis, verse groenten en fruit en noten. Het dieet is ook vrij van conserveringsmiddelen, MSG en heavy metal toxinen, met inbegrip van kwik in vis. Daarnaast wordt u gevraagd om te beginnen met de aarde dieet met een drie-daagse reinigen met citroen, gember thee te verbruiken en een overvloed aan vers produceren.

Bewijs

Het dieet van de aarde

Geen studies hebben direct onderzocht de effecten van de aarde dieet op de gezondheid en het lichaamsgewicht. Echter zijn de aarde Diet's principes vergelijkbaar met de populaire paleolithische dieet, die ook verboden verwerkte levensmiddelen en alleen kunt natuurlijke voedingsmiddelen. Onderzoek gepubliceerd in de 2009 April "Cardiovasculaire Diabetologa" gevonden dat de aanneming van een natuurlijke voeding-rijk dieet bevorderd lichaam vet verlies en verbeteringen in hart-en vaatziekten risicofactoren zoals bloeddruk.

Overwegingen

Het dieet van de aarde

Zoals met elke nieuwe dieet, inchecken met uw arts voordat u probeert het dieet van de aarde. Diëtist Susan Moore, R.D., waarschuwt voor diëten die een detox of snel opnemen. Ze merkt op dat detoxes worden niet ondersteund door de wetenschap, niet helpen met gewichtsverlies of gezondheid, en kunnen gevaarlijk zijn voor sommige mensen.


gerelateerde artikelen