Wat zijn Psyllium rompen?

August 8

Wat zijn Psyllium rompen?

Psyllium rompen, of kaf, worden voornamelijk gebruikt als een laxeermiddel bulk. Vezel bulk laxeermiddelen gebruiken voor het verlichten van de symptomen van obstipatie. De Verenigde Staten importeert meer psyllium dan enig ander land in een tempo van 8.000 ton per jaar, volgens de informatie die in januari 2000 door de Universiteit van Wisconsin extensie Alternatieve veld gewassen handleidingen. Sommige interne reiniging regimes aanbevelen psyllium vletten als onderdeel van het programma.

Beschrijving

Psyllium rompen zijn de coating van de buitenste mucilage zaden van verschillende soorten van het plantengeslacht weegbree, P. psyllium en P. arenaria, inclusief omringende volgens inlichtingen aan de Universiteit van Wisconsin-extensie. De soorten, P. ovata, psyllium uit India, biedt de meest mucilage. In India, het resterende zaad wordt kip en veevoer.

Mucilage

Mucilage is een duidelijke Geleermiddel, vervat in de romp psyllium. Dit hydrofiele, water, liefdevolle, is stof ongeveer 25 procent of meer van het gewicht van het zaad. Het gescheiden van het zaad met een frees of slijpen proces. Volgens de Universiteit van Wisconsin-extensie uitbreiden psyllium kaf tot 10 keer in grootte indien gemengd met water. Mucilage is het deel van het zaad gebruikt in voedingssupplementen. Rijk aan voedingsvezels bulk, psyllium wanden absorberen overtollig water in het spijsverteringskanaal en stimuleren van de stoelgang. Mucilage wordt niet afgebroken door het spijsverteringsstelsel.

Producten

Over-the-counter bulk laxeermiddelen, met inbegrip van populaire naam merken beschikbaar bij uw gemiddelde lokale drogisterij, bevatten psyllium husk als het werkzame bestanddeel. Deze producten komen in smaken omdat psyllium kaf niet veel smaak hoeft. U kunt ook 100 procent natuurlijke, zonder psyllium kaf in de bulk-sectie van uw lokale health food winkel kopen. Een droog poeder, de Universiteit van Maryland Heath Center raadt dat u meng het met water volgens de aanwijzingen op de verpakking of de instructies van uw arts.

Coronaire hartziekten

Psyllium vletten kunnen verminderen het risico van coronaire hart-en vaatziekten op basis van de conclusies van de Amerikaanse Food and Drug Administration na een evaluatie van de totaliteit van openbaar beschikbaar wetenschappelijk bewijs. Dit Amerikaanse federale agentschap stelt dat er belangrijke wetenschappelijke overeenkomst onder gekwalificeerde deskundigen ter ondersteuning van de relatie tussen oplosbare vezel in psyllium zaad schil en CHD.

Voorzorgsmaatregelen

Psyllium vletten gebruik met voorzichtigheid. Deze natuurlijke voedingssupplement kan de absorptie van bepaalde medicijnen remmen en gas en opgeblazen gevoel, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center kan veroorzaken. Niet mag mensen met een nierziekte of die met moeite met slikken psyllium. Psyllium kan eventueel communiceren met antidepressiva, beslagleggingsmedicijn, lithium, cholesterol verlagen of diabetes medicijnen, evenals anderen.


gerelateerde artikelen