Zomer Kruis land Running kampen in Colorado

August 7

Zomer Kruis land Running kampen in Colorado

Of u nu een middelbare school senior met jarenlange ervaring of een eerstejaars gewoon het krijgen in de sport, kan een zomer kamp uitgevoerd veel baat hebben je. Hoewel school out voor de zomer is, gebruik deze tijd om te beginnen opleiding voor uw kruis land loopt. Of je nu in Colorado of gewoon een wens woont voor een bezoek aan de schilderachtige staat, overwegen het bijwonen van een zomer Kruis land lopende kamp in Colorado.

Air Force Academy Cross Country & kamp distantiëren

Ligt net ten noorden van Colorado Springs aan de voet van de Rocky Mountains, biedt de United States Air Force Academy meerdere Sport kampen jaarlijks. Op een hoogte van 7.000 voeten voegt het langlauf vijfdaags kamp een interessante element van hoogte aan de sport. Camp deelnemers hebben de mogelijkheid om beide bestuur in een kamp slaapzaal of pendelen naar het kamp voor de vijf dagen. Tijdens de dag zal kampeerders het gebied paden en parken op afstand loopt. Wanneer de kampeerauto's worden niet uitgevoerd, zullen ze deelnemen instructie coaching sessies op goede voeding, voorkoming van letsel, race tactiek en teambuilding technieken. 'S avonds kunnen kampeerders die zijn instappen in de slaapzaal deelnemen aan allerlei activiteiten met toezicht. Het kamp staat open voor mannetjes en vrouwtjes leeftijden 13 tot en met 18.

Valk Sport Camp

2168 Field House Dr.

USAFA, CO 80840-9500

719-333-2116

GoAirForceFalcons.com

Brocaw Blazers Kruis land kamp

Hoewel de Brocaw Blazers Kruis land team woont in Kansas, de running club biedt een jaarlijkse zomerkamp in Pueblo (Colorado). Hoewel campers op één van de meest hotels Deponeer tijdens kamp, veel van de kamp activiteiten kunnen zich voordoen op de Colorado State University campus. Twee runs dagelijks worden aangeboden, en alle kampeerauto's moeten deelnemen aan ten minste een van hen. Gedurende de runs krijgen kampeerders instructie over het uitvoeren van vorm, mentale training en opleiding van de hoogte. Een verscheidenheid van educatieve workshops zijn ook beschikbaar voor kampeerders. Deze sessies bevatten informatie over het voorkomen van blessures, biomechanica, voeding, Sportpsychologie, stretching en college werven. Buiten kantooruren, kunnen kampeerders meedoen aan allerlei activiteiten, zoals zwemmen, tennis, basketbal, wandelen, spelletjes, magic toont en talent shows. Als een speciale traktatie hebben kampeerders ook de mogelijkheid deel te nemen aan een middernacht draaien op één van de kamp-avonden. Het kamp is beschikbaar voor alle lopers in de rangen 8 tot en met 12.

Brocaw Blazers

13663 S. Locust

Olathe, KS 66062

816-365-7938

brocawblazers.org

Boulder Running kamp

Elk jaar, vindt de Boulder uitgevoerd kamp plaats op de campus van de Universiteit van Colorado. Op de meeste dagen, zal kampeerders worden bused naar verschillende locaties 10 tot 15 minuten buiten de campus. Bij aankomst in deze locaties, worden kampeerauto's geleid op een opleiding lopen door de Boulder vele paden. Elke dag, deelnemen kampeerders alleen aan één punt. Wanneer niet wordt uitgevoerd, nemen kampeerders aan dagelijkse informatieve sessies over inspanningsfysiologie en trainingsleer, onder andere onderwerpen. Tijdens de avonden omvatten recreatieve activiteiten bowling, groepsspelen, films en sociale activiteiten. Het kamp staat open voor alle lopers van de middelbare school.

Boulder Running kamp

Boulder, CO 80309

303-222-8050

RunnerSpace.com


gerelateerde artikelen