Passiebloem voor hoge bloeddruk

March 1

Passiebloem voor hoge bloeddruk

Volgens het nationale hart Long- en bloed Instituut, hoge bloeddruk wordt beheerd met gezond gedrag veranderingen en medicatie, en meestal levenslange behandeling vereist. Vast te houden aan het behandelingsschema is erg belangrijk, als hoge bloeddruk, indien onbehandeld, kan leiden tot hart-en vaatziekten en beroerte. Behandeling van hoge bloeddruk met geneeskrachtige kruiden, zoals Passiebloem, kan helpen om controle van de bloeddruk. Echter, overleg met uw arts voordat u eventuele alternatieve verwerkingswijze.

Geschiedenis

Passiebloem werd geïntroduceerd in Europa in de 1500s door Spaanse ontdekkingsreizigers die in Peru gevonden. Het werd vernoemd door de Spanjaarden, die geloofden dat de bloemen herinnerde aan de passie van Christus en zijn kruisiging. Passiebloem is historisch gebruikt om als een kalmerend middel voor de behandeling van slapeloosheid en gastro-intestinale klachten verband houden met nerveuze spanning.

Identificatie en dosering

Passiebloem wordt ook wel genoemd passievruchten, granadilla water citroen, abrikoos wijnstok en maypop. Volgens «««Drugs.com zijn er geen menselijke studies van passiebloem waarop doseren. Echter, Passiebloem is vaak genomen in doses van 4 g tot 8 g per dag, zegt Drugs.com. Passiebloem thee wordt gemaakt door toevoeging van 1 theelepel gedroogde Passiebloem aan 5 oz. gekookt water en brouwen voor 10 tot 12 minuten. De thee is drie of vier keer per dag genomen.

Effectiviteit voor hypertensie

Passiebloem kan gelden voor de behandeling van sommige soorten hypertensie omdat het vermindert stress en angst, die factoren die rechtstreeks een verhoging in de bloeddruk kunnen veroorzaken. Ook zegt dat bepaalde stoffen in Passiebloem kunnen ontspannen de gladde spieren in de bloedvaten, die ook helpt om bloeddruk te verlagen, HighBloodPressureInfo.org. Er zijn echter geen menselijke studies ter ondersteuning van de doeltreffendheid van de passiebloem voor de behandeling van hypertensie. Overleg met uw arts voordat u met behulp van passiebloem voor hypertensie.

Overwegingen

Volgens «««Wellness.com is Passiebloem over het algemeen veilig voor de meeste individuen. Echter, Passiebloem kan leiden tot bijwerkingen zoals verhoogde hartslag, misselijkheid, braken en slaperigheid, meldt Wellness.com. Allergische reacties op Passiebloem kunnen zich ook voordoen, wordt Wellness.com toegevoegd. Passiebloem moet bij rijden of het bedienen van machines vanwege de kalmerende effecten worden vermeden. Passiebloem moet ook worden vermeden tijdens de zwangerschap of borstvoeding omdat onvoldoende bekend is over de gevolgen ervan voor deze voorwaarden, waarschuwt Wellness.com.


gerelateerde artikelen