Gezonde Lunch Box ideeën voor kinderen

November 9

Gezonde Lunch Box ideeën voor kinderen

Zorgen voor de voeding en de gezondheid van uw kind door te sturen haar naar school elke dag met gezonde lunches en snacks. Met het tarief van obesitas verdubbeling voor kinderen tussen de leeftijden van 6 en 11, en voor jongeren tussen de 12 en 19, volgens de Centers for Disease Control and Prevention, verdrievoudiging kunnen ouders een heleboel controle en verantwoordelijkheid uitoefenen doordat laag vetgehalte, voedzaam voedsel opties in de doos van de lunch.

Fingerfood

Hapjes zijn een goed geliefd en eenvoudig eten optie voor kinderen. Pak de doos van de lunch van uw kind met lage vet Turkije segmenten en mozzarella kaas stokken. Apple segmenten, stokken van de selderij en worteltjes toevoegen. Kinderen kunnen hun groenten en veggie stokken in appelmoes voor een beetje toegevoegd zoetheid duik. Magere melk is een gezonde drank-optie.

Een hartige Lunch

Bak de reepjes kip in de oven met paneermeel en kruiden in plaats van gebakken kip. Geef uw kind een plantaardige zijde portie gehakte wortelen en erwten. Deze items kunnen verblijven warm voor een paar uur in een warmte isolerende container. Bieden een dessert van laag vet pudding of apple segmenten. Afsluiten van de lunch met magere melk of water.

Sandwich-opties

Gebruik volkorenbrood of een volkoren broodje maken een broodje dat uw kind zal genieten. Tonijnsalade met tonijn verpakt in water en lage vet mayo, of een meer eiwit dan dooier met eiersalade maken. Ook kon je een kip salade sandwich maken voor uw kind met behulp van een links over roaster van diner met lage vet mayo. Boven deze broodjes met een klein beetje gehakte tomaten en sla. Omvatten een hele stuk fruit op de zijkant en de laag vet yoghurt als dessert.

Gezonde soep vanuit huis

Soep voor de lunch kan warm in een thermos worden gehouden. Maak een snelle minestrone met enkele laag zout kippenbouillon, bonen, een klein beetje tomatensaus en peterselie. Omvatten volkoren crackers met pindakaas verspreid. Afsluiten van de lunch met de helft een banaan of appel segmenten voor het dessert.


gerelateerde artikelen