Hoe om gewicht te verliezen door het eten van energierepen

November 27

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van energierepen

Energierepen kunnen worden geadverteerd als fitness en gewichtsverlies tools, maar ze zijn alleen nuttig voor het verliezen van gewicht als je ze met mate gebruiken. Eiwitrijk of high-koolhydraat bars zijn efficiënte energiebronnen voor de atleten die grote hoeveelheden calorieën verbranden, maar voor de gemiddelde persoon, zijn ze gewoon een dichte voedselbron. De sleutel tot het vergieten van ongewenste ponden is het verbranden meer calorieën per dag dan je verbruikt, dus lees bar etiketten zorgvuldig, neem niet meer calorieën dan je nodig hebt en oefening regelmatig.

Stap 1

Een energiereep eten wanneer u in een haast bent en geen tijd hebben om te zitten voor de menselijke voeding. Overslaan van maaltijden helpen niet u afvallen, want je waarschijnlijk bent te hongerig geworden en te veel eten later. Energierepen kunnen dit voorkomen.

Stap 2

Energierepen als maaltijden gebruiken als je problemen met gedeelte controle hebt. Omdat de balk een voorverpakte eenheid is, nemen niet u per ongeluk een te groot deel. Kies bars met eiwitten, koolhydraten en genoeg calorieën om een volledige maaltijd en bars die hoog in suiker of vet vermijden.

Stap 3

Energierepen met groenten een aanvulling als u ervoor kiest om te eten van de balken als maaltijden. Energierepen bieden niet voldoende massa om de meeste mensen tevreden te maken en ze missen vaak de voedingsinhoud van natuurlijke voedingsmiddelen. Ontbrekende nutriënten groenten eten levert en maakt die u het gevoel dat je hebt gegeten een echte maaltijd, die u helpt te voorkomen dat later meer snoepen.

Stap 4

Calorieën tellen. Energierepen knijp grote hoeveelheden calorieën in een klein pakket, dus als je ze regelmatig eet, u mogelijk niet bewust van hoeveel calorieën u eigenlijk consumeren. Bijhouden van hoeveel u verbruikt om te voorkomen dat overeten.

Stap 5

Uitoefening ten minste 30 minuten per dag. De langer en intenser uw trainingssessies, de meer calorieën je zult verbranden en hoe makkelijker het zal zijn voor u om gewicht te verliezen. Als u meestal een calorierijke, ongezonde snack na het sporten eten zou, vervangen door een kleine, eiwit gevulde energiereep.

Stap 6

Tanken na krachttraining met een energiereep dat is hoog in proteïne. Dit kan uw spieren herstellen uit de oefening helpen. Eet geen extra snacks na het eten van de bar.

Waarschuwingen

  • Vervang niet al uw maaltijden met energierepen. Zij voorzien niet in alle voedingsstoffen die je nodig hebt en het is onwaarschijnlijk dat een bevredigend dieet te maken.
  • Eet geen energierepen die ephedra bevatten, een stimulerende middelen die leiden ernstige gezondheidsproblemen tot kan.

Tips

  • Energierepen voorzien niet in een nutritioneel voordeel ten opzichte van reguliere voedsel.
  • Kies balken die kwalitatief hoogwaardige eiwitbronnen, zoals ei, soja, Wei en caseïne bevatten. Vermijd bars die olie van de palm-kernel en gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën bevatten.

gerelateerde artikelen