Welke vitaminen of kruiden helpen u snel zwanger?

October 15

Welke vitaminen of kruiden helpen u snel zwanger?

Voordat u zwanger wordt, is het belangrijk om te begrijpen wat voor soort vitaminen, mineralen en supplementen zal u helpen bedenken en verhogen uw kansen van het hebben van een baby. Stoffen zoals B-complex vitamines, vitamine E en vitamine C zijn voordelig in het verhogen van uw vruchtbaarheid en de bevordering van een algehele gezonde zwangerschap.

Vitamine C

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine, wat betekent dat u een continue aanvoer van de vitamine in uw dagelijkse voeding hebt nodig. Deze vitamine is essentieel, aangezien het helpt voor de behandeling van sperma dat groepje samen en het is belangrijk dat mannen die roken, aangezien het helpt om te neutraliseren van de chemische stoffen gevonden in sigaretten. Ook, volgens de Mayo Clinic, een paar studies hebben gesuggereerd dat vitamine C mei zitten kundig voor verbetering van de vruchtbaarheid bij vrouwen die lijden aan aandoeningen van de ovulatie; echter, is meer onderzoek nodig op dit gebied ter verduidelijking van deze bevindingen.

B-vitamines

Er zijn een aantal vitaminen van groep B-complex dat bijdragen kan tot verbetering van de kans op zwangerschap. Foliumzuur helpt voorkomen dat een ernstige misvorming "neurale buis defect," genoemd, terwijl vitamine B6 helpt te verhogen vruchtbaarheid bij vrouwen en B12 helpt voor de behandeling van de mannen die lijden aan lage sperma telling.

Vitamine E

Mannen die last van lage sperma telling hebben moeten overwegen vitamine E, als het kan een hoger tarief van bevruchting, volgens de Mayo Clinic bieden. Mannen moeten ook deze vitamine als hun partners bevruchting in vitro behandeling doormaken, aangezien het helpt om de kansen van het concipiëren met 10 procent te verhogen.

Zink

Zink is een essentiële vitamine die helpt om de productie van testosteron bij mannen. Lage niveaus van zink kunnen ook bijdragen tot lage sperma telling en verlagen van de kwaliteit van sperma. Bij vrouwen helpt zink het lichaam om meer efficiënt gebruik van oestrogeen.

Kruiden

Er zijn genoeg kruiden die kunnen worden gebruikt om te helpen bij uw kansen om zwanger te worden. Chasteberry is een kruid dat helpt om de kans op bevruchting verhogen door de hypofyse te stimuleren en balanceren van geslachtshormonen. Het helpt ook om hormonen zoals testosteron, oestrogeen en progesteron. Een ander kruid "dong quai" genoemd is een Chinese vruchtbaarheid kruid en is ook gebruikt om te helpen bij de behandeling van menstruele problemen. Ook saldi oestrogeenniveaus.


gerelateerde artikelen