Profs & tegens van Bayer Alka-Seltzer Plus koude formule met aspirine

October 11

Bayer Alka-Seltzer Plus met aspirine is een populaire bruisend koud formule. Zoals andere koude formules bestaat het uit een tablet die u in een glas water neerzetten. De tablet Lost, distributie van de ingrediënten in het water terwijl gelijktijdig het infusie met gasbellen, waardoor het aantoonbaar meer verfrissend om te drinken. Bayer Alka-Seltzer Plus met aspirine heeft voordelen en nadelen ten opzichte van andere behandelingen.

Pro: Relief

Bayer Alka-Seltzer Plus richt zich op het verlichten van de symptomen van een verkoudheid. De aspirine vermindert koorts en verlichten van de pijnen en de pijnen verbonden aan het strenge koude en eenvoudige inactiviteit van ziekte. Chlorpheniramine maleaat, een andere werkzame stof, fungeert als een antihistaminicum. Phenylphrine Bitartrat, haar derde actieve ingrediënt, is een nasale decongestiva. Beide van deze laatste ingrediënten zal helpen verlichten de symptomen loopneus en verstopte neus, waardoor een koud gevoel zo ellendig.

Con: Symptomen alleen

Er is geen remedie voor de gewone verkoudheid. Volgens door de Mayo Clinic verspreide informatie, de beste wat je kunt doen is nog wat rusten en wachten op uw immuunsysteem zijn werk te doen. Bayer Alka-Seltzer Plus behandelt de symptomen, maar niet bijdragen aan het helpen van de bestrijding van uw lichaam de ziekte. Op deze manier zijn zoals vitamine C en echinacea kruidengeneesmiddelen beter dan Bayer koude relief formule.

Pro: Helpt met Rest

Een van de meest frustrerende aspecten van het hebben van een koude is dat de symptomen kunnen u wakker houden. Volgens Dr Mehmet Oz, mede-auteur van "u: de handleiding," slaap is essentieel voor het houden van uw immuun systeem op de hoogste effectiviteit. Nemen van Bayer Alka-Seltzer Plus kan verlichten koude symptomen, zodat u genoeg rusten voor je immuunsysteem tegen de kou.

Con: kosten

Bayer is een nationale, naam-merk van de geneeskunde. Dit betekent dat het kosten meer dan generieke en winkel merken die hetzelfde doen. Volgens informatie op We gaan gezondheid bevatten generieke geneesmiddelen dezelfde actieve ingrediënten in ongeveer dezelfde formules. In de meeste gevallen een generieke bruisend koud remedie kost ongeveer tweederde-wat u zou betalen voor Bayer Alka-Seltzer Plus.

Con: Ryes syndroom

Aspirine kan Ryes syndroom veroorzaken bij kinderen en adolescenten, met name in het bijzijn van waterpokken of griepvirus. Volgens «««MayoClinic.com is Ryes syndroom een potentieel dodelijke aandoening waarvoor er geen bekende behandeling is. Omdat het moeilijk te zeggen het verschil tussen koude en griep zijn kan, is het beter te voorkomen dat Bayer Alka-Seltzer Plus, of elke andere vorm van genoegdoening met aspirine, voor iedereen maar volwassenen.


gerelateerde artikelen