Originele pannenkoek huis voedingswaarde-informatie

July 18

Originele pannenkoek huis voedingswaarde-informatie

Sinds 1953, is de oorspronkelijke pannenkoekenhuis authentieke nationale en etnische pannenkoek recepten gebruikt als de focal items in het menu. Na verloop van tijd werden de extra menu-opties aangeboden dat resulteerde in een grote verscheidenheid van voedingswaarde-informatie. Op basis van de ingrediënten en koken methoden, bevat voedingswaarde-informatie een saldo van vet, koolhydraten en eiwitten.

Typen

Terwijl de pannenkoeken zijn de focus op de oorspronkelijke pannenkoekenhuis, worden traditioneel ontbijt items ook aangeboden. De handtekening apple pannenkoek is gemaakt met de gebakken appels en kaneel suiker met andere speciale items, inclusief de Nederlandse baby oven gebakken pannenkoek en corned beef hash. Granen, wafels, pannenkoeken, eiergerechten en vlees kunnen ook besteld worden.

Functies

Pannenkoeken op de oorspronkelijke pannenkoekenhuis functie een slagman pannenkoek gemaakt met zuurdesem gist, bloem en suiker gebakken in een koekenpan. Verse recepten, met 93 score boter, 36 procent zuiver ranselende room, eieren van verse klasse en harde tarwe ongebleekte bloem. Pure ahornsiroop en fruit toppings zoals blokjes bananen en verse bosbessen kunnen worden toegevoegd aan de pannenkoeken met extra toppings beschikbaar zoals geroosterde kokos en gehakte pecannoten.

Calorieën

De meeste van de menuopties op de oorspronkelijke pannenkoekenhuis bevatten een groot aantal calorieën per portie. De 49er flapjack pannenkoek, bevat bijvoorbeeld 347 calorieën per pannenkoek terwijl de handtekening apple pannenkoek 595 calorieën bevat. De spek en kaas omelet bevat 500 calorieën en het ei, spek en havermout ontbijt 581 calorieën. Calorie-inhoud kan worden verminderd door sauzen bestellen aan de kant of vermindering van de totale grootte serveren.

Inhoud

Pannenkoek gerechten bestaan voornamelijk uit vet en koolhydraten met ongeveer 11 gram eiwit per portie. De 49er flapjack pannenkoek en handtekening apple pannenkoek 8,7 g en bevatten 22 g totale vetgehalte, respectievelijk en 90 g van totale koolhydraten. Siroop en extra toppings toe te voegen aan de pannenkoeken kunt verhogen de hoeveelheid koolhydraten en vet. Als u op zoek bent voor een low-carb-optie, bevat de omelet met spek en kaas 39 g totale vetgehalte, 33 gram eiwit en slechts 2,4 g totale koolhydraten.

Voordelen

Zelfs met een aanzienlijke hoeveelheid calorieën, zal de oorspronkelijke pannenkoekenhuis opties bieden verschillende vitaminen en mineralen. Het ei, spek en havermout ontbijt, bijvoorbeeld, voorziet 4.4 g voedingsvezels 18 procent van de dagelijkse aanbevolen inname samen met 581 mg kalium. Het biedt ook 14 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van ijzer, 16 procent van calcium en 8 procent van vitamine A.


gerelateerde artikelen