Hoe zijn cashewnoten goed voor u?

January 24

Hoe zijn cashewnoten goed voor u?

Cashewnoten bieden verschillende voordelen voor de gezondheid, hoewel velen Vermijd etend hen vanwege hun vetgehalte. Het feit is dat cashewnoten minder vet dan vele andere noten bevatten, en wat ze bevatten voornamelijk onverzadigd vet is. Onverzadigde vetten kunnen helpen lager cholesterolgehalte en verbetering van de gezondheid van het hart. Samen met het leveren van gezonde vetten, hebben cashewnoten een positief effect op uw gezondheid op verschillende andere manieren.

Voorzien van de nodige mineralen

Cashewnoten kunnen helpen uw lichaam evenwicht van mineralen nodig voor een optimale gezondheid, gewoon zoals ze zijn hoog gehalte aan mineralen, met koper wordt de meest voorkomende. Een 1-oz. portie geroosterde cashewnoten bevat 0,6 mg koper, die meer dan 30 procent van de aanbevolen inname vastgesteld door het Institute of Medicine. Koper is nodig door uw lichaam voor de productie van hemoglobine, collageen, elastine en de bescherming van zenuwvezels. Andere mineralen in cashewnoten bevatten magnesium, fosfor, mangaan, zink, ijzer, kalium, selenium en calcium. Cashewnoten bevatten slechts een spoor van natrium, tenzij u gezouten noten aanschaft.

Bieden van vitaminen

Hoewel het vitaminegehalte in cashewnoten niet zo royaal als hun gehalte aan mineralen is, dragen zij nog steeds naar uw aanbevolen dagelijkse inname. Het dezelfde 1-oz. serveren die verschillende mineralen levert geeft u meer dan 10 procent van uw aanbevolen dagelijkse vitamine K-inname, die nodig voor uw bloed is stollen goed. Cashewnoten bieden ook de B-vitaminen, in kleinere hoeveelheden en een spoor van vitamine E. langs met vitaminen, cashewnoten vezels en eiwit toevoegen aan uw dieet.

Risico op Diabetes

Cashewnoten zijn gunstig voor de controle van de bloedsuiker, volgens een studie in December 2010 de kwestie van "Molecular Nutrition and Food Research." In de studie, onderzoekers van de Universiteit van Montreal getest een uittreksel uit de cashewnoten, die anacardic zuur, lab Rats bevat. De resultaten van hun studie blijkt dat het zuur anacardic het vermogen van suiker verbetert om cellen, die vermindert de hoeveelheid suiker die in de bloedbaan circuleren. Cashewnoten kunnen ook bevorderen de stofwisseling van suiker in energie, een proces genaamd glycolyse. Controle bloed-suiker niveaus vermindert het risico van het ontwikkelen van diabetes, een aandoening die vaak geassocieerd met obesitas en hart-en vaatziekten.

Risico op kanker verlagen

Cashewnoten bevatten verschillende anti-oxidant verbindingen die worden beschouwd als anticancer agents. Het National Cancer Institute legt uit dat vrije radicalen, die beschadigd moleculen zijn, aanvallen gezonde cellen, DNA wijzigen en potentieel leiden tot kanker. Proanthocyanidines zijn enkele van de verbindingen van de antioxidant gevonden in cashewnoten. Deze gunstige chemische stoffen wellicht de mogelijkheid om de groei van sommige kankercellen te stoppen.


gerelateerde artikelen