Het ondertekenen van uw kind voor Print Modeling

February 17

Het ondertekenen van uw kind voor Print Modeling

Als een ouder denkt u dat uw kind het mooiste in de wereld is en zou het perfecte kindermodel. Kind modelleren vereist echter meer dan alleen een mooie (of knappe) gezicht. Het gaat om een kind met een uitgaande persoonlijkheid, lange uren en extreme flexibiliteit. Terwijl het krijgen van uw kind in modellering waarschijnlijk een goede hoeveelheid inspanning van uw kant vereisen zal, heeft ook zijn beloningen, waaronder uw kind vertrouwen, toe te voegen aan zijn spaarrekening en krijgen de kans om nieuwe mensen ontmoeten en het maken van contactpersonen die eventueel tot toekomstige carrièremogelijkheden leiden kunnen. Er zijn een aantal fundamentele dingen die je doen moet om aan de slag op de weg naar de bestemmingspagina van uw eerste contract.

Stap 1

Zoek een kind-modellenbureau in uw buurt. Als u niet woont in of in de buurt van de drie grote steden, waar de meeste modeling plaatsvindt - Los Angeles, New York en Miami - moet u om te kiezen een modellenbureau met een reputatie voor het krijgen van print werk voor kinderen.

Stap 2

Onderzoek het modellenbureau door het lezen van online overzichten, hun portefeuille te kijken op hun website, die meestal een lijst van huidige vacatures of eerdere werkzaamheden van het Agentschap clients-- en het Agentschap check out met het Better Business Bureau.

Stap 3

Neem enkele foto's van uw kind in een gewone outfit tegen een neutrale achtergrond. Neem zowel headshots en volledige lichaam schoten. Gebruik rekwisieten, zetten make-up of niet verdoezelen uw kind hoofd met een hoed of boog. Professionele opnamen zijn niet nodig. Uw doel moet worden vastleggen van uw kind natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid, niet het maken van uw kind die lijken op iets ze niet is.

Stap 4

Kopieën van de foto's samen met een onderzoek-brief verzenden aan de agentschappen van uw keuze. De brief van het onderzoek moet introduceren van uw kind en omvatten zijn naam, geboortedatum, kledingmaat, haarkleur en oogkleur. Schrijf deze gegevens op de achterkant van elke foto ook. Het duurt enkele weken terug van een Agentschap over uw kind te horen. Als een Agentschap u verwerpt, raak niet ontmoedigd. Probeer andere agentschappen op het gebied.

Stap 5

Plannen een interview met het Agentschap als een positieve onderzoek brief hebt ontvangen. Het interview is de kans voor zowel u en uw kind te presenteren waardoor uw persoonlijkheden. Het is ook een kans voor het Agentschap te observeren uw kind de mogelijkheid om te werken met vreemden en laat hen zien als u en uw kind een goed geschikt voor het Agentschap zijn. Als het Agentschap u een contract tijdens het interview biedt, niet het onmiddellijk melden. Tijd om te lezen en deze zorgvuldig onder de loep nemen. Tenzij u uiterst comfortabel met het Agentschap voelen, ook kunt u onderzoeken van het Bureau een beetje meer voordat u zich aanmeldt.

Stap 6

Voorbereidingen treffen voor alles laten vallen met een opzegtermijn van een ogenblik zodra een agentschap neemt je mee op als een client. Je zou kunnen krijgen een oproep in de ochtend die jou en je kindje moeten bijwonen van een go-Zie met een potentiële klant in een paar uur. Bereid met hapjes, een verandering van kleren en andere artikelen voor het vermaken van uw kind tijdens de vaak lange wachttijden bij go-Zie afspraken komen. Als de client houdt van uw kind, ontvangt u een contract voor de job.

Waarschuwingen

  • Bij het overwegen van ondertekening van uw kind voor print modellering, pas op voor oplichting. U moet nooit betalen een vergoeding aan een agentschap, tenzij uw kind werk ontvangt-- en dan de vergoeding moet komen rechtstreeks uit de print-modeling-client, niet uw schulden.

gerelateerde artikelen