Oefeningen om de Toon van de spieren van de borst van de vrouw

April 17

Oefeningen om de Toon van de spieren van de borst van de vrouw

Onder women's borsten zijn borstspieren. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor duwen en trekken bewegingen. Pectoral versterking van oefeningen kan ook uw borsten een lift geven en verhinderen vroegtijdige borst verzakking. Voltooien om te bouwen van uw borst spieren, een set van 10 tot 12 herhalingen van pectoral versterking oefeningen twee tot drie dagen per week.

Push-Ups

Push-ups zijn een vrij algemeen oefening, maar ze bieden vele voordelen voor uw borstspieren. Een regelmatige push-up wordt gedaan op uw handen en voeten met je rug in een rechte lijn. Door je ellebogen buigen werkt u om te verlagen en uw lichaam op te heffen. Voor het uitvoeren van een gemodificeerde push-up, plaats je handen op een verhoogde oppervlak in plaats van het woord. Beginnen bij over borstniveau en geleidelijk verlagen het oppervlak dat u uw handen op plaatsen totdat u een push-up op de verdieping uitvoeren kunt. U kunt ook een gemodificeerde push-up uitvoeren op je handen en knieƫn; Zorg ervoor dat je rug recht tijdens het uitvoeren van deze oefening.

Wanneer je meester push-ups en wens weigeren meer een uitdaging die u kunt uitvoeren push-ups door het plaatsen van uw voeten op een verhoogde oppervlak zoals een stoel of een stap. U kunt verder uw push-ups voor meer een uitdaging door het plaatsen van uw handen verder uit elkaar, nauwere samen veranderen en dicht genoeg bij aanraking.

Chest Press

De borst pers kan worden uitgevoerd met een barbell of een set dumbbells. Deze oefening moet langzaam worden uitgevoerd om ervoor te zorgen u bent je gehele borst boeiende en haal het meeste van de oefening. De beginpositie voor deze oefening is op je rug op een bankje of vergelijkbaar oppervlak met je armen recht in de lucht houden van uw gewicht. Voor het uitvoeren van een borst drukt, stoppen lagere je armen op een gecontroleerde manier, wanneer het gewicht is op uw borst en press terug naar boven.

Borst Flys

De borst vliegen simuleert een opening en afsluiting beweging met je armen. Voor het uitvoeren van deze oefening start op je rug op een bankje, houd je armen recht, draai je handpalmen naar elkaar. Langzaam lager de gewichten totdat je armen niveau met de grond zijn en terug omhoog te heffen.

Dips

Dips worden normaal gesproken gebruikt om te bouwen van arm-, schouder- en rugspieren, maar kunnen ook worden gebruikt voor het versterken van de borstspieren. Door leunt iets naar voren tijdens het uitvoeren van een duik, kunt u uw borstspieren isoleren. Twee vormen van duik machines worden vaak gebruikt: een begeleide duik machine en dip bars. Een begeleide duik-machine is een gewogen systeem dat kunt u het selecteren van een gewicht op te heffen en is nuttig voor minder geavanceerde fitnessniveaus. Voor het uitvoeren van een duik op deze machine Selecteer het juiste gewicht voor uw sterkte, staan op de aangewezen pads voor uw voeten, vasthouden aan het stuur, lagere je lichaam zover u kunt en drukt u op terug naar boven. Dip bars zijn vrijstaand en eisen dat u te heffen en alle van uw lichaamsgewicht te verlagen. Voor het gebruik van dip bars vasthouden aan het stuur, springen of opwaartse druk op zodat je armen recht zijn en je lichaam tussen de balken hangt, buig je armen te verlagen van uw lichaam, voor zover u kunt en drukt u op terug naar boven.


gerelateerde artikelen