Calorieën in een kopje zwarte koffie

June 20

Calorieën in een kopje zwarte koffie

Zolang u uw java zwart en zonder zoetstof, moet niet je zorgen over de calorie impact van koffie. Een kopje zwarte koffie bevat slechts een paar calorieën en biedt veel meer dan de cafeïne en geruststellend smaak. De effecten op lange termijn en de positieve gezondheidsvoordelen zijn uitvoerig bestudeerd.

Geschiedenis

Teelt van koffie waarschijnlijk begon in Ethiopië, volgens de National Association van de koffie, maar de eerste vermelding van koffie groeit komt uit Jemen in A.D. 600. Moslim Naties verbood export van koffie planten, maar een ondernemende Arabische gesmokkeld levensvatbare bonen naar India in de jaren 1600. De Nederlandse gesmokkeld de eerste koffie van de levende planten naar Europa in 1616 en begonnen de eerste Europese gerunde koffieplantage in 1696 in koloniale Java. Smokkel voorzien grote plantages in Latijns-Amerika alsmede voorraad. Franse marine-officier Gabriel Mathieu de Clieu inval de koninklijke botanische tuin in Parijs voor een clipping van de king's boom. De Clieu verpleegd en de plant helemaal naar Martinique, waar zijn plantage groeide uit tot 18 miljoen bomen door 1770 verdedigd. Braziliaanse agent Francisco de Melo Palheta verkregen Brazilië's eerste aanplant voorraad door de vrouw van gouverneur van Frans-Guyana romancing in 1727. Gigantische Braziliaanse plantages koffie binnen het bereik van de gemiddelde persoon door 1800 gebracht.

Calorieën

De USDA National Nutrient Database stelt dat een kopje gewone zwarte koffie, gebrouwen van grond bonen slechts 2 calorieën houdt en 1 fluid ounce van rijke zwarte espresso slechts 1 calorie bevat. Een theelepel van gewone instant koffie poeder draagt ook gewoon 2 calorieën. Brouwen koffie van cafeïnevrije bonen vermindert de calorietelling op nul, maar cafeïnevrije koffie poeder verdubbelt de calorieën gevonden in 1 theelepel tot en met 4. Zoetstoffen, smaakstoffen en room of melk leveren de calorieën in rijke moderne koffie dranken, waarvan sommige 700 calorieën per portie kan opleveren.

Misvattingen

Koffie kan hebben ten onrechte een reputatie als een ongezonde vice, volgens de Harvard School of Public Health. Vroege studies gekoppeld koffie drinken aan hart-en vaatziekten en de ontwikkeling van kanker, maar meer uitgebreid onderzoek deed niet handhaven van de eerste bevindingen. Door volgende aanvankelijk gezonde koffie drinkers voor zo lang als 24 jaar, onderzoekers vastgesteld dat matige koffie-consumptie voor zes of minder cups dagelijks heeft geen invloed op sterftecijfers. Voor de meeste mensen maakt koffie geen ernstige gezondheidsrisico's.

Voordelen

Huidige studies impliceren dat koffie sommige ziekten kan voorkomen. Koffie kan behoeden voor koffie drinkers ontwikkelen van Type 2 diabetes. Koffie kan ook voorkomen dat levercirrose of kanker van de lever en verlagen het risico van cardiovasculaire ziekte. Aangezien koffie vele honderden actieve bestanddelen bevat, suggereert de Harvard School of Public Health dat werkelijke gevolgen voor de individuen verschillen. Harvard op basis van haar bevindingen op een 8-ounce serveren met 100 mg cafeïne, maar consumenten kiezen de werkelijke grootte en sterkte van de koffie die zij drinken. Een populaire "grande" koffie verdubbelt het volume en meer dan verdrievoudigt de cafeïne van de soort gebruikt in Harvard studie.

Waarschuwingen

Personen met problemen van de bloedsuiker of hoge bloeddruk kunnen vinden dat koffie deze gezondheidskwesties overdrijft. Hoewel de rol van koffie of cafeïne in een miskraam is niet bewezen, wordt zwangere vrouwen geadviseerd om het beperken van cafeïne dranken aan een kopje per dag. Een onderdeel van koffie oliën genoemd cafestol stimuleert niveaus van LDL of ongezonde cholesterol in het bloed. Papier-koffiefilters verwijderen meeste cafestol en maken koffie een veiliger keuze voor mensen met cholesterol zorgen.


gerelateerde artikelen