Oefeningen voor het voorwaartse hoofd syndroom

June 22

Oefeningen voor het voorwaartse hoofd syndroom

De toename van technologie en Sedentaire Levensstijlen, is kapot ravage op het lichaam. Voorwaartse hoofd syndroom wordt gekenmerkt door een slumped houding leidt tot spierpijn, zwakte en afwijkingen van de wervelkolom met de leeftijd. In feite, volgens de website nek oplossingen, voor elke duim uw hoofd beweegt naar voren, het gewicht op uw nek toenemen door 10 pond. Doen bepaalde rekken en versterking van de oefeningen kan verbeteren van uw houding en verminderen uw voorwaartse hoofd.

Laterale flexie Stretch

De laterale flexie rekken helpt losmaken van de spieren van de bovenrug en de nek. Voor het uitvoeren van deze oefening, voorzichtig gemak uw hoofd naar een kant zodat uw oor uw schouder benadert. Uw schouder niet verhogen en doen niet stam je nek. Je je moet voelt een zachte trek in uw rug en nek. Houd het stuk in een positie die geen pijn gedurende ten minste 20 seconden veroorzaakt. Herhaal aan elke kant.

Schouder Bolero

Schouder haalt help de bovenste rugspieren versterken dus betere houding makkelijker is te hebben. Hoe sterker je spieren zijn, de minder druk zal worden geplaatst op uw rug. Een schouder bolero met of zonder gewicht doen--als u net begint moet je werken omhoog te doen met extra gewicht. Laat gewoon je armen uit je lichaam te hangen en uw schouders langzaam omhoog in een Bolero positie brengen. Houd dit voor een paar seconden, dan langzaam breng ze terug naar de beginpositie. Doen een tot drie sets van 10 tot 15 herhalingen.

Scapulier retractie Stretch

Deze strook verlicht de spanning van uw bovenrug en nek, met name de spieren rond uw schouderbladen. Beginnen met je armen naast je zijden positionering met je ellebogen gebogen. Trek langzaam je armen terug zodat je schouderbladen dichter bij elkaar. Houd gedurende ten minste 20 seconden en vaak herhalen.

Machine of Band rij

De rij is vergelijkbaar met het Scapulier retractie stuk, maar het gebeurt op een wijze aan het versterken van de spieren van de bovenrug en de nek. U kunt deze oefening met een gewicht machine doen of u kunt een weerstand band. Net lus van de band rond een stationaire object en houd een uiteinde in elke hand. Plaats je armen langs je lichaam met je ellebogen gebogen en trek het gewicht terug zodat uw schouderblad samenkomen. Houd voor slechts één seconde, dan terug naar de startpositie en herhaal. Proberen te doen van een tot drie sets van 10 tot 15 herhalingen.


gerelateerde artikelen