Onderzoek papier Topic ideeën voor oefening bij adolescenten

June 25

Onderzoek papier Topic ideeën voor oefening bij adolescenten

Volgens de Voorzitter van het Amerikaanse Department of Health and Human Services van de algemeen chirurg hebt u een 70 procent meer kans om overgewicht of obesitas als volwassene bent u een adolescent overgewicht. Dit cijfer wordt verhoogd met 10 procent, hebt u een ouder overgewicht of obesitas. Daarom is het essentieel dat studenten onderzoek het onderwerp van de oefening en adolescenten.

Oefening Plan

Jongeren maken een oefening plan hebben. Studenten moeten eerst het onderzoek van oefening aanbevelingen voor adolescenten. Op basis van deze informatie, moeten studenten een oefening plan bedenken. Bijvoorbeeld, worden kinderen geacht deel te nemen aan lichaamsbeweging voor minstens een uur op de meeste dagen van de week. De studenten moeten een paar secties over lichaamsbeweging en aanbevelingen, en ten minste één of twee secties schrijven over hun cursus van actie.

Voordelen van oefening

Bijna iedereen weet over de algemene voordelen van oefening. Echter, dit onderwerp moet gaan in meer diepte over een aantal manieren die oefening voordelen adolescenten. Dit kan omvatten onderzoek naar oefening van invloed op de sfeer, de cardiopulmonale voordelen ervan, zijn immuun systeem voordelen en zelfs het effect ervan op andere aspecten van het leven zoals slaap. Dit onderwerp kan helpen de voordelen van het actief en niet het leven van een sedentaire levensstijl inboezemen.

Soorten van de oefening

Studenten kunnen de verschillende soorten oefening onderzoek. Ze kunnen het schrijven van een paper over anaërobe en aërobe oefening, en welke activiteiten in elke categorie vallen. Als een student meer opties voor zowel anaërobe en aërobe oefening ontdekt, kan een nieuwe activiteit vonk zijn interesse. Dit kan uiteindelijk leiden tot de student meer fysiek actief.

Schadelijke gevolgen van een sedentaire levensstijl

Het idee van dit onderwerp omvat onderzoek naar de omstandigheden en problemen waaruit een gebrek aan beweging leidt. Het gaat hierbij om obesitas en obesitas-gerelateerde aandoeningen zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes en slaap apneu. Doordat studenten onderzoek schadelijke effecten van een sedentaire levensstijl, kunnen de studenten meer geneigd om fysiek actief te zijn op een regelmatige basis. Daarnaast leert de studenten over de obesitas-gerelateerde aandoeningen.


gerelateerde artikelen