Hoeveel calorieën is wandelen & trekken Golf Cart branden?

July 3

Hoeveel calorieën is wandelen & trekken Golf Cart branden?

Golf is een ontspannen sport, of u in een golfkar rijden of lopen en trek uw clubs in een kleinere kar. Maar als je loopt, kunt u aanzienlijk meer calorieën dan als je van shot naar shot rijden branden.

Grootte

Aangezien de gemiddelde golfbaan ongeveer 6000 yards lang ligt, als je van tee tot groen op alle 18 holes loopt, kan je bijna 3.5 mijl per ronde te dekken. En als de cursus heuvels heeft en enige verandering in hoogte, lopen op en neer die hellingen zal u helpen nog meer calorieën te verbranden.

Voordelen

Het aantal calorieën die je in elke oefening verbrandt hangt hoofdzakelijk uw gewicht en de intensiteit van de activiteit. Bijvoorbeeld, moet een 190-pond man die zijn golfkar trekt branden ongeveer 431 calorieën per uur, terwijl iemand die 130 pond weegt ongeveer 295 calorieën branden zou. Als u voor vier uur, de gemiddelde tijd om te spelen van 18 holes, spelen kunt de nummers toevoegen tot meer dan 1000 calorieën.

Overwegingen

De Washington Post reeds een studie die ten opzichte van het calorieverbruik van golfen en vond dat een 180-pond man tijdens zijn rondje rijden ongeveer 251 calorieën per uur, en 308 verbranden zou als hij trok zijn clubs. Als hij droeg zijn clubs, zou het nummer stijgen tot ongeveer 322 calorieën per uur, hoewel voor sommige golfers, de druk op de rug en de schouders veroorzaakt door clubs die misschien niet de moeite waard.


gerelateerde artikelen