Het Plan van het gewichtsverlies Lollipop

September 10

Het Plan van het gewichtsverlies Lollipop

Er zijn allerlei soorten diëten die beloven om u bijna 's nachts veel ponden schuur te helpen. Maar er zijn enkele diëten die raden eten snoep om gewicht te verliezen. Een van de laatste is de Lollipop dieet, die heeft zijn gepopulariseerd door macht Pops--lollies en sukkels van een Canadees bedrijf dat omhoog hebben gesproken op de Amerikaanse TV-series zoals "Extra."

Vorderingen

Macht-Pops, een product van het onbeperkt plezier bedrijf in Canada, beweert dat de sukkels hebben de bevoegdheid om uw eetlust onderdrukken en ook om u een uitbarsting van energie. Zij beweert ook niet te gebruiken cafeïne of enige vorm van stimulerende middelen. Je wordt verondersteld om het nemen van een Power-Pop voor ontbijt, lunch en diner.

Ingrediënten

Volgens de website van obesitas wondermiddel zijn er drie mogelijke wegen-loss ingrediënten in macht-Pops. Een is hoodia, een kruid uit Zuid-Afrika, dat schijt een eetlustremmer. Een tweede is Citrimax, ook bekend als HCA, die is afgeleid van de garcinia camboya plant. De derde is guarana, die een natuurlijke bron van cafeïne is.

Onderzoek

Onderzoek biedt geen ondersteuning voor de onderdrukking van de eetlust en gewicht-verlies eisen voor hoodia en Citrimax. Obesitas wondermiddel stelt dat de Mayo Clinic geen overtuigend bewijs dat hoodia gevonden is effectief als een eetlustremmer. De site bespreekt ook een studie van de Columbia University, dat werd gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association. De studie vond dat een controlegroep evenveel gewicht als een groep die nam Citrimax verloren. Tot slot, het is niet duidelijk of Power-pop's zelfs guarana, bevatten aangezien het bedrijfswebsite beweert het maakt geen gebruik van alle ingrediënten met cafeïne of andere stimulerende middelen, maar guarana is een product van cafeïne.

Effectiviteit

Obesitas wondermiddel vermeld Power-pop's als een van de Top 10 dieet oplichting van 2009. Ironisch genoeg, zijn dieet eigenlijk zou kunnen werken, aangezien het bedrijf zegt dat je moet eten gezonde maaltijden met vers fruit, groenten, complexe koolhydraten en eiwitten. Dat kan alleen u om gewicht te verliezen. Maar het zal waarschijnlijk niet omwille van de macht-Pops.


gerelateerde artikelen