Pilates oefeningen kunnen zich richten op het vet op de taille, terug en beha gebied?

September 25

Pilates oefeningen kunnen zich richten op het vet op de taille, terug en beha gebied?

Pilates oefeningen richten vaak op uw core-spieren, die de spieren in uw torso, met inbegrip van uw taille, rug en BH. Als u dragen de overtollige vet op dit gebied, kunt Pilates u Toon en draai en verbeteren van uw algehele conditie. Deze vorm van oefening is een magische vet zapper, echter niet. Om zich te ontdoen van vet, moet je waarschijnlijk doen meer dan alleen start een routine van Pilates.

Over Pilates

Pilates werd oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph Pilates als een vorm van revalidatie voor immobiel patiënten tijdens de eerste Wereldoorlog. De gecontroleerde bewegingen uitgevoerd in Pilates zijn gedeeltelijk gebaseerd op methoden in Chinese martial arts en yoga beoefend, en worden gewoonlijk uitgevoerd met gespecialiseerde apparatuur of als mat oefeningen. Pilates richt zich die meer op toning en beeldhouwen in tegenstelling tot de cardiovasculaire fitness, en deze methode van oefening kan ook helpen verkeer verhogen en versterken van de kern van uw lichaam.

Monster oefeningen

Uitvoeren van core oefeningen kan helpen Toon uw taille, rug en BH gebied. Als u wilt uw rug en de buikstreek, door de wervelkolom stretch voorwaartse oefening te proberen. Deze mat oefening impliceert zittend op de vloer terwijl de uitbreiding van uw armen en benen. Neem een diepe adem hoog zitten en bereiken voorwaarts richting je tenen tijdens het uitademen. Curl je hoofd, schouders en nek naar voren als u bereiken en schep je navel in richting van uw wervelkolom. Deze pose Houd voor een telling als je inademt weer, vervolgens verdiepen de primeur van je buik als je uitademt. Bij uw volgende inademing, langzaam roll uw lichaam terug tot je rug recht is, herhaal dan de manoeuvre. Probeer voor meer toning in uw kerngebied, abdominal crunches, kant planken, bruggen en zittende wervelkolom wendingen.

Overwegingen

Terwijl Pilates u versterken en Toon van probleemgebieden helpen kunnen, neemt het wegwerken van lichaamsvet meestal een meer alomvattende aanpak. Zorg ervoor dat op te nemen cardiovasculaire aërobe activiteit in uw routine om overtollig vet en calorieën te branden. Naast rekken en krachttraining, deelnemen aan enige vorm van cardio je routine, zoals zwemmen of fietsen, voor ongeveer 30 minuten vijf dagen per week. Ook analyseren uw dieet en snijd calorieën als nodig is om overtollig vet te verliezen. Probeert toe te voegen meer gezond voedsel in uw dieet, zoals groenten en vetarme opties.

Suggesties

Als je nieuw bij Pilates bent, overwegen om een klasse te profiteren van een gecertificeerde instructeur begeleiding. Werken met een expert kunt u leren van de juiste houdingen en oefeningen om u helpen uw doelen te bereiken, en de instelling van een klasse kan ook helpen je motiveren om te blijven. Ook worden zich bewust van de beperkingen van uw lichaamseigen en probeer niet oefeningen die mogelijk niet veilig is voor u. Als u een chronische aandoening hebt, terug probleem of andere kwaal, Raadpleeg een arts eerste om ervoor te zorgen dat Pilates is veilig voor u.


gerelateerde artikelen