Welk voedsel moet een persoon met Diabetes voorkomen?

March 26

Welk voedsel moet een persoon met Diabetes voorkomen?

Ongeveer 24 miljoen Amerikanen leven met diabetes, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Diabetes is een aandoening waar het lichaam van de patiënt geen controle bloedsuiker of bloedglucose. Mensen met diabetes kan worden geboren, of zij kunnen ontwikkelen diabetes later in het leven. Een persoon die werd geboren met diabetes moet insuline gebruiken om te bepalen van glucose; iemand die diabetes later in het leven ontwikkelt mogelijk om niveaus van de glucose met dieet en zonder het gebruik van drugs. Weten welke levensmiddelen te vermijden kan helpen een persoon controle bloedsuiker en Vermijd gevaarlijke pieken in zijn niveaus van de bloedglucose.

Vette voedingsmiddelen

Een persoon met diabetes moet vermijden vette levensmiddelen waar mogelijk. Vet is aanwezig in bepaalde voedingsmiddelen in de vorm van triglyceriden en cholesterol, onder andere, volgens de Universiteit van Nebraska, Lincoln. Hamburger, boter, kaas en spek zijn al hoog in vet en moeten worden vermeden door mensen met diabetes.

Alcohol

MedlinePlus suggereert dat een persoon met diabetes alcohol moet vermijden. MayoClinic.com verklaart dat de alvleesklier heeft twee banen uit te voeren--verwijderen van toxines uit het lichaam en de regulering van bloedsuiker door de productie van insuline niveaus van de glucose van het bloed wordt te hoog. Wanneer een persoon die medicatie te verlagen van de bloeddruk neemt te drinken besluit, is er mogelijk zijn alvleesklier overbezet verwijderen alcohol te reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Zout

Zout verhoogt de bloeddruk, waardoor een persoon met diabetes groter risico voor hart-en vaatziekten aanval-, lijn- en nier. Iemand met diabetes moet de hoeveelheid zout in recepten heeft aangedrongen door de helft snijden en vervangen met andere kruiden om smaak in levensmiddelen. Kijk voor verpakte voedingsmiddelen die veel zout bevatten.

Snoep

Snoep zijn hoog in vet en suiker, en moeten worden vermeden door die proberen om controle van de niveaus van de glucose van het bloed. Kies kleinere porties van snoep, en gebruik van suiker vervangers wanneer koken desserts op thuis.

Bewerkte voedingsmiddelen

Lees etiketten zorgvuldig voordat de aankoop verwerkt of verpakt voedsel. Bewerkte voedingsmiddelen hebben de neiging om de bloedsuikerspiegel meer dan niet-verwerkte voedingsmiddelen. Veel van deze producten hebben additieven, zouten en zoetstoffen die niveaus van de glucose van het bloed kunnen verstoren. Yoghurt, bijvoorbeeld, is van nature zoet maar mogen zoetstoffen hebben toegevoegd. American Diabetes Association stelt speciale vermijden of dieet voeding uit de supermarkt. Deze voedingsmiddelen verminderen niet vet of calorieën genoeg ter vervanging van effectief verse levensmiddelen die natuurlijk laag in vet en calorieën zijn. Kies hele, verse vruchten over vruchtensappen. Sappen hebben meestal meer suiker dan hun verse tegenhangers. Als SAP is gekozen, te voorkomen dat mensen met toegevoegde kleurstoffen en zoetstoffen


gerelateerde artikelen