Kan ik nemen Benicar & eten van Grapefruit?

February 9

Kan ik nemen Benicar & eten van Grapefruit?

Ter verbetering van uw gezondheid en lager uw risico van chronische ziekten, raadt de U.S. Department of Agriculture dat je eet fruit met elke maaltijd. Als een caloriearm, voedselrijke fruit maakt grapefruit een gezonde keuze, tenzij u bent de inname van bepaalde medicijnen, zoals Lipitor of Zoloft. Echter kun je veilig eten van grapefruit terwijl het nemen van de medicatie Benicar.

Benicar

Benicar, ook wel genoemd olmesartan, is een angiostatin II receptor antagonist, wat betekent dat helpt het voorkomen dat de vernauwing van uw bloedvaten ter verbetering van de doorbloeding. Benicar wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van hypertensie. Het is veilig voor zowel volwassenen als kinderen en soms ook wordt gegeven aan andere bloed druk-verlagende medicijnen. Als u allergisch voor olmesartan bent, moet je niet Benicar nemen. Hebt u van nieraandoeningen, leveraandoeningen of congestief hartfalen, kunt u speciale getest voordat Benicar. Uitdroging kan ook veranderen van de effecten van de medicatie.

Grapefruit medicatie interacties

Grapefruit en zijn SAP samenwerkt met een aantal voorschriftmedicijnen. Een stof in de grapefruit communiceert met een enzym dat deze voorschriftmedicijnen metaboliseert, verhogen van de hoeveelheid medicijn in uw bloed tot gevaarlijk hoge niveaus. Voordat u begint een nieuwe medicijnen, moet u potentiële drug en voedsel interacties met uw arts of apotheker bespreken. Sommige van de medicijnen die interactie hebben met grapefruit omvatten het anti-angst geneesmiddel BuSpar, anti-histamine Allegra en de anti-beslagleggingsmedicijn Tegretol.

Grapefruit en Benicar

Terwijl grapefruit met enkele hoge bloeddruk medicijnen communiceert, met inbegrip van de calcium-kanaal-blokkers, Procardia en Sular, vindt er geen interactie met de Benicar, volgens Drugs.com. Echter, moet u praten met uw arts over grapefruit en Benicar vóór het begin van de medicatie.

Voedingsmiddelen te vermijden op Benicar

Grapefruit communiceert niet met Benicar, maar je moet vermijden alcohol en zout substituten terwijl het nemen van de medicatie. Het drinken van alcohol ook verlaagt uw bloeddruk en in combinatie met Benicar kan het verlagen van uw bloeddruk tot gevaarlijke niveaus. Alcohol kan ook verergeren de bijwerkingen veroorzaakt door Benicar, met inbegrip van gevoel alsof u flauwvalt misschien, plassen minder dan gebruikelijk, een toename van de hartslag of zwelling in uw handen of voeten. Zout substituten zijn rijk aan kalium, en in combinatie met Benicar kan verhogen uw bloedspiegels van kalium. Hoge bloedspiegels kalium kunnen leiden tot een onregelmatige hartslag, tintelingen in de ledematen of een gevoel van zwaarte in de benen.


gerelateerde artikelen