De beste Low Carb Diets voor snelle resultaten

January 30

De beste Low Carb Diets voor snelle resultaten

Overzicht

Low-carb diëten zijn een effectieve manier om gewicht te verliezen, en met name het verliezen van vet, in een korte periode van tijd. Er zijn vele low-carb dieetplannen om uit te kiezen afhankelijk van uw voorkeur en levensstijl. Echter, de veronderstelling achter alle low-carb diëten is hetzelfde; vermindering van de inname van koolhydraten te verminderen van insulineniveaus. Insuline wordt beschouwd als een vet opslag hormoon, dus door het verminderen van insuline, het makkelijker zijn om te stoppen met het opslaan van vet en start het branden voor energie.

Atkins dieet

Het Atkinsdieet is waarschijnlijk de populairste dieetplan, voor het eerst uitgebracht in 1972 door Dr. Robert C. Atkins. Dit programma bestaat uit vier fasen en begint met de inductie fase, koolhydraten beperken tot 20 gram per dag uit niet-zetmeelhoudende groenten. Deze fase staat niet het verbruik van graanproducten, zetmeelrijke groenten, fruit of suiker toe. De tweede fase, kan de lopende gewichtsverlies fase, de invoering van een extra 5 gram koolhydraten per dag elke week totdat dieters het juiste niveau voor lopende gewichtsverlies vinden. Wanneer dieters dicht bij hun streefgewicht zijn, kunnen ze verplaatsen naar de derde fase, of Pre handhavingsfase, waarmee de dagelijkse herinvoering van 10 gram koolhydraten elke week totdat de juiste koolhydraten inname te vertragen het gewichtsverlies is gevonden. Tot slot moedigt de handhavingsfase dieters vast te houden aan de optimale koolhydraat inname gevonden tijdens de derde fase te helpen hun nieuwe gezond gewicht te handhaven.

Power proteïnedieet

De kracht van eiwit is een low-carb dieet gemaakt door Drs. Michael en Mary Dan Eades dat een adequate eiwitinname benadrukt. De auteurs raden consumeren van 0.6 gram eiwit per pond van lean body mass. De consumptie van vis, kip, Turkije, mager vlees, magere kaas, ei en tofu wordt aangemoedigd om deze doelstelling te bereiken. Een koolhydraat inname onder 30 gram wordt aanbevolen voor gewichtsverlies, terwijl 55 gram die per dag wordt geacht voor onderhoud.

Zonedieet

Het Zonedieet van Dr Sears stelt voor dat de optimale macronutriënten-verhouding 40 procent koolhydraten, 30 procent eiwitten en 30 procent vet moet. Hoewel niet zo laag in koolhydraten in vergelijking met andere low-carb diëten, mensen succesvol op het geweest zijn, misschien staat omdat het is makkelijker aan te houden met de grotere flexibiliteit.

South Beach dieet

Het South Beach dieet is ontwikkeld door de cardioloog Dr. Arthur Agatston en is verdeeld in drie fasen. De ene beoogt Jump-Start gewichtsverlies en het wegwerken van koolhydraten en suiker cravings. Voedsel toegestaan tijdens deze fase omvat vezelrijk groenten, magere eiwitten en gezonde vetten. Na twee weken, kunnen dieters verplaatsen naar de tweede fase te blijven afvallen gestaag. Deze fase stimuleert de consumptie van beperkte hoeveelheden van hele granen, groenten en zetmeelhoudende groenten naast de voedingsmiddelen toegestaan tijdens de eerste fase. Tot slot, de laatste fase is ontworpen om te helpen dieters handhaven hun doel gewicht door het volgen van de beginselen van de eerste fasen terwijl het toestaan van occasionele behandelt.

Veilige gewichtsverlies

Terwijl het verleidelijk voelen misschien te laten vallen van uw calorie-inname zo veel mogelijk om snel gewichtsverlies te bereiken, dient u voor veilige gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week om te voorkomen dat te veel spiermassa te verliezen. Wanneer gecombineerd met een goed afgeronde oefenprogramma, uw dieet zal u helpen bereiken snelle resultaten--de combinatie van vetverbranding, spieraanwinst en een verbetering van houding zal aanzienlijk veranderen de manier waarop die je binnen een paar weken kijkt. Als u vindt dat u bent meer dan 2 pond per week verliezen, verhoging van uw calorie-inname iets--100 tot 200 calorieën per dag--zodat je veilig gewicht verlies richtsnoeren volgt.


gerelateerde artikelen