Diarree & Lunch vlees

September 15

Diarree die ontstaat nadat u lunch vlees eten kan worden gerelateerd aan lactose-intolerantie, allergieën van het voedsel, voedselintolerantie of voedselvergiftiging. Lunch vlees is zeer verwerkt vlees waarin verschillende levensmiddelenadditieven die leiden complicaties van de spijsvertering tot kunnen. Omdat veel van deze voorwaarden voorkomende symptomen veroorzaken, moet u uw arts voor een accurate diagnose en behandelingsopties te zien. Sommige voorwaarden kunnen herkenbare symptomen veroorzaken. Houd een dagboek van uw symptomen, de ernst en hoe vaak ze voorkomen bent. Een voedselallergie kan leiden tot een ernstige allergische reactie die mogelijk leven bedreigt.

Lactose-intolerantie

Lunch vlees is niet een gemeenschappelijke voedsel dat de meeste mensen denken dat lactose bevat. Volgens «««Drugs.com, als je bent gediagnostiseerd met lactose-intolerantie, moeten u niet eten lunch vlees. Lunch vlees bevatten van lactose en kunnen leiden tot symptomen, zoals opgeblazen gevoel, gas, diarree, buikpijn en misselijkheid. Lactose-intolerantie is een veel voorkomende aandoening waar je lichaam niet kan verteren de suiker die wordt aangetroffen in melk. De symptomen treden op wanneer lactose wordt niet geabsorbeerd door je lichaam en zijn weg in uw dikke darm maakt.

Voedselallergieën

Lunch vlees kunnen bevatten diverse andere zeer allergische voedselingrediënten, zoals tarwe, soja, eieren en zuivelproducten. Soja is een gemeenschappelijk ingrediënt gevonden in lunch vlees als een vuller. Als u hebt gediagnosticeerd met een voedselallergie, te vermelden uw allergieën van het voedsel aan de deli-werknemer. Meeste vleeswaren hebben de ingrediënten vermeld op het productetiket. Als de deli-vlees voorverpakte is, vereist de federale overheid dat alle voedselallergenen in een aparte waarschuwing op het etiket worden vermeld. De meest voorkomende allergieën van het voedsel zijn gerelateerd aan tarwe, soja, melk, eieren, vis, noten en pinda's.

Voedselintolerantie

Afgezien van lactose-intolerantie, kunnen andere voedselintolerantie leiden tot periodes van diarree na het eten van de lunch vlees. Twee voedselintolerantie die kunnen leiden tot diarree die kan worden gevonden in lunch vlees zijn gluten en MSG. Gluten is een eiwit dat in tarwe, gerst en rogge wordt gevonden en wordt vaak gevonden in lunch vlees. Als u gluten intolerant bent, moet niet je lunch vlees eten zonder het eerste gesprek met uw arts. MSG is een additief voor levensmiddelen die helpt bij het verbeteren van de smaak die vaak bijwerkingen teweegbrengt.

Voedselvergiftiging

Lunch vlees dat is oud of het is besmet met een besmettelijke organismen kan voedselvergiftiging veroorzaken. Voedselvergiftiging is van invloed op uw spijsvertering voor één tot en met 10 dagen met misselijkheid, braken, diarree, koorts, koude rillingen en maagpijn. Voedselvergiftiging moet worden beoordeeld door uw arts.


gerelateerde artikelen