100-calorie eiwit Shakes

September 20

100-calorie eiwit Shakes

De calorie-inhoud van eiwit shakes varieert afhankelijk van het type dat u koopt. Massa gain-shakes, gericht op degenen die op zoek te winnen gewicht, kunnen vaak top 500 calorieën per portie. Lager-calorie eiwit shakes zijn ook beschikbaar, ontworpen voor mensen op zoek om gewicht te verliezen of gewoon knobbel opwaarts hun eiwitinname zonder toenemende calorie-inname te veel.

De calorieën tellen

Meestal een typische portie eiwit poeder bevat tussen de 20 en 25 gram eiwit. Eiwit heeft 4 calorieën per gram, wat betekent dat uw gemiddelde eiwit shake tussen 80 en 100 calorieën heeft. De belangrijkste soorten eiwit poeder zijn wei--die wordt geleverd in drie verschillende vormen--caseïne, soja en ei. Al deze ongeveer het zelfde voedingsprofiel hebben, maar hoeft u om te controleren de verpakking voor de exacte calorie-inhoud.

Op zoek naar aanvullingen

Terwijl een scoop eiwit poeder u bijna om je 100-calorie te beperken vindt, is er geen reden waarom je niet kan hebben een half serveren, maar gooien in een paar extra's. Een halve portie vertrekt u met 50 tot 60 calorieën te sparen voor andere ingrediënten. Diëtist Tami Broderick stelt voor gebruikend een op smaak gebrachte vloeistof zoals melk of amandel melk in plaats van gewoon water, misschien sommige vruchten of haver voor een extra koolhydraten stimuleren, een kleine portie gezonde vetten zoals noten boter of hennep zaden, of groene groenten zoals spinazie of boerenkool.

Maken van schakelopties

U kan proberen te maken van een 100-calorie schudden zonder eiwit poeder. De enige kwestie met dit, is echter dat het eiwitgehalte lager zijn zal dan bij gebruik eiwit poeder, poeder is een geconcentreerde bron. Tweederde kopje magere melk, vermengd met 1/2 kopje frambozen, bijvoorbeeld, zou bieden ongeveer 90 calorieën, maar slechts 7 gram eiwit. Zelfs 100 calorieën waarde van afgeroomde melk op eigen bevat slechts 10 gram eiwit.

Montage Shakes in uw Plan

Een 100-calorie eiwit shake werkt goed als snack tussen de maaltijden. Gewoon 100 calorieën op zijn eigen is niet genoeg om een maaltijd vormen en eiwit shakes niet mag dienen als vervanging voor de hele voedsel. Sedentaire mensen moeten ongeveer 13 calorieën per pond lichaamsgewicht per dag hun om gewicht te handhaven, terwijl actieve en zeer actieve mensen 16 en 18 calorieën per pond, respectievelijk moeten. Moet je iets meer dan dit gewicht te krijgen en iets minder te verliezen gewicht. Uitwerken van uw individuele calorie behoeften, dan één of twee shakes per dag past uw plan, de rest van je calorieën op nutriënt-dichte, geheel-food maaltijden nuttigen.


gerelateerde artikelen