Capsicum Annuum voor Weight Loss

September 22

Capsicum Annuum voor Weight Loss

Capsicum annuum is de Latijnse naam voor alle soorten peper met uitzondering van zwarte peper. Alle pepers bevatten één of andere hoeveelheid capsaïcine, die is wat geeft hete pepers hun pittige smaak, en zowel zoete en kruidige paprika kunnen helpen je verliest gewicht en vet.

Minder gewicht en vet

Niet-scherpsmakende pepers, ook wel genoemd milde paprika, bevatten paprika van elke kleur. Deze pepers kunnen u helpen verminderen lichaamsgewicht en algemene vet niveaus, volgens een studie gepubliceerd in een 2006 nummer van "Biowetenschappen, biotechnologie en biochemie." Wetenschappers vonden dat zoete paprika regelmatig nuttigen in de loop van twee weken heeft geleid tot verminderd lichaamsgewicht en minder lichaam vet accumulatie. Echter, de studie gebruikt slechts één cultivar van rode peper, de CH-19 Sweet, oftewel een nonspicy peper. De conclusie was dat deze zoete rode paprika gunstig beïnvloedt als gevolg van sympathische zenuwstelsel reacties voorschrijven, hoewel verder onderzoek nodig is, en de effecten mogelijk niet hetzelfde met een andere variëteit van rode peper.

Capsaïcine calorieverbruik

Een 2014 kwestie van "Eetlust" inbegrepen een studie waarbij wetenschappers de mogelijkheid van capsaïcine verbindingen, capsaicinoids onderzocht, voor het regelen van de calorieverbruik Onderzoekers vonden dat het totale aantal calorieën verbruikt in een maaltijd nemen van 2,5 mg capsaicinoids verminderd. Dientengevolge, wetenschappers geconcludeerd dat met inbegrip van capsaïcine in uw dieet met het beheer van het gewicht helpen kan omdat het totale calorie-inname vermindert. Op lange termijn meer onderzoek is echter nodig.

Een Boost voor uw metabolisme

Capsaïcine is de meest actieve ingrediënt in pikante pepers, zoals cayenne, en wordt geassocieerd met talloze gewicht-verlies voordelen, met inbegrip van vet oxidatie en energie-output. Een 2013-publicatie van "PLoS One" opgenomen een studie waarin deelnemers 2.6 milligram van capsaïcine elke 36 uur over een periode van 144 uren verbruikt. Onderzoekers vonden dat capsaïcine consumeren tot hogere vet oxidatie na de maaltijd leidde en de vertraging van de stofwisseling die meestal op een calorie-beperkt dieet optreedt tegengewerkt. Het supplement capsaïcine ook hadden geen negatieve gevolgen op de bloeddruk, en terwijl de studie grote belofte voor capsaicin metabolisme-booster als een vetverbrander toonde, verder onderzoek is nodig.

Plantaardige inname en vezels

Paprika's zijn rijk aan vezels, en terwijl pittige pepers vaak spaarzaam, milde verbruikt worden en niet-scherpsmakende pepers kan in veel grotere hoeveelheden worden gegeten. Een portie 1-kop gehakte groene paprika heeft 3 gram vezels en slechts 30 calorieën per portie. De aanbevolen inname van vezels is 20 tot 35 gram, maar de meeste volwassen Amerikanen niet voldoen aan deze suggestie, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Een portie 1-cup van groene peper krijgt u 7 tot en met 13 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vezels. De U.S. Department of Agriculture suggereert dat je eet tussen 2 en 3 kopjes groenten per dag als onderdeel van een gezond dieet, dat belangrijk om op lange termijn gewicht te verliezen is.


gerelateerde artikelen