Kruiden die invloed hebben op Birth Control Pills

August 13

Kruiden die invloed hebben op Birth Control Pills

Birth control pills bevat een combinatie van vrouwelijke hormonen die de zwangerschap voorkomen door het stoppen van de ovulatie, de vrijlating van een ei uit de eierstok. Zwangerschap voorkomen birth control pills subsidiair door het veranderen van het baarmoederslijmvlies en het baarmoederhalsslijm te maken het moeilijker voor zaadcellen de baarmoeder bereiken en voor een embryo te inplanteren. Diverse voeding en kruiden supplementen kunnen interfereren met de doeltreffendheid van anticonceptiepillen, veroorzaakt door hormonen schommelen en mogelijk resulteert in de zwangerschap.

St. Janskruid

St. Janskruid, ook bekend als hypericum of goatweed, is een gele bloem gebruikt voor de behandeling van milde tot matige depressie. St. Janskruid is de meest bekende kruidensupplement om te interageren met hormonale methoden van anticonceptie. Volgens een 2005 studie gepubliceerd in het tijdschrift, anticonceptie, vrouwen nemen een bepaald soort geboortenbeperkingspil die werden behandeld met St. Janskruid 300 mg driemaal dagelijkse had 15 procent minder contraceptieve hormonen in hun bloedbaan, verhoogd doorbraak bloeden en stegen van de mogelijkheid van de eisprong.

Vitex

Vitex, ook bekend als chasteberry en monk's peper, is de vrucht van de boom chaste. Vitex wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van het premenstrueel syndroom, of PMS, menopauze, acne en onvruchtbaarheid. Vitex kan helpen met deze syndromen vanwege haar vermogen om de invloed van de hormonale niveaus. Dit betekent echter vitex kan moduleren hormoonniveaus in vrouwen nemen van geboortebeperking pillen, waardoor ze minder effectief. Het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde of NCCAM, een divisie van de National Institutes of Health, raadt aan dat vrouwen nemen hormonale contraceptiva vitex niet nemen.

Dong Quai

Dong quai, wetenschappelijk bekend als Angelica sinensis, is een lid van de Plantenfamilie van de selderij. De plant groeit in China, Korea en Japan en de wortel wordt gebruikt voor de behandeling van PMS, menopauze, krampen en onregelmatige menstruatie. Een 2006-studie in ratten gepubliceerd in fytotherapie onderzoek gevonden dong quai had oestrogeen-achtige effecten en veranderde de oestrische cyclus. Dong quai de manipulatie van vrouwelijke hormonen betekent dat het mogelijk onveilig is om te nemen dong quai met hormonale vormen van anticonceptie.

Black Cohosh

Black cohosh, ook bekend als rattleweed, bugbane, bugwort en zwart snakeroot, is een lid van de ranonkelfamilie. Black cohosh is gebruikt voor de behandeling van symptomen van de menopauze, PMS en artritis alsook over het induceren van arbeid. Black cohosh vermag moduleren menopauze en PMS symptomen vanwege zijn vermogen te moduleren van vrouwelijke hormonen. Echter, dit is ook de reden waarom black cohosh met de doeltreffendheid van de vrouwelijke hormonale anticonceptie methoden interfereren kan.

Rode klaver

Rode klaver, ook bekend als koe klaver en wild klaver, is een lid van de vlinderbloemenfamilie. Rode klaver is gebruikt voor de behandeling van de menopauze, menstruele cyclus-gerelateerde borstpijn, kanker, ademhalingsproblemen, osteoporose, hoge cholesterol en prostaat uitbreiding. Omdat rode klaver fyto-oestrogenen, die oestrogeen-achtige natuurlijke chemicaliƫn bevat, kan rode klaver verminderen de doeltreffendheid van anticonceptiepillen.


gerelateerde artikelen