Ongehuwde moeders rechten tot bewaring van het kind

May 31

Wanneer een koppel is getrouwd en een kind samen heeft, het juridische systeem gaat ervan uit dat haar man de vader is, en hij automatisch recht op het kind deelt. Echter wanneer een ongehuwde vrouw een kind heeft, blijft de identiteit van de vader unassumed totdat hij vaderschap juridisch vaststelt. Tot die tijd heeft een ongehuwde moeder volledige wettelijke rechten en controle over het welzijn van het kind.

Primaire recht aan bewaring

Volgens juridische Match behoudt een ongehuwde moeder de primaire natuurlijke recht om bewaring van een kind buiten het huwelijk geboren. Dit betekent dat de rechtbanken de Moederdag rechten te zijn superieur aan de vaders, tenzij de moeder is bewezen ongeschikt of het kind verlaat automatisch overwegen.

Vaststelling van het vaderschap

Volgens wet vinden een moeder niet mogelijk om kinderalimentatie van de vader als hij niet wettelijk heeft vastgesteld vaderschap. In een dergelijk geval heeft de vader ook geen juridische rechten aan het kind dan ook. Een unwed vader kan wettelijk vastgesteld vaderschap op twee manieren: door een DNA-vaderschapstest of door de ondertekening van een vrijwillige aangifte van het vaderschap als het kind geboren is. Als de vader wil worden vermeld als de juridische vader en de moeder dit ontkent, heeft hij het recht om verzoekschriften het Hof voor het vaderschap.

Factoren die betrokken zijn

Als het Hof bij een bewaringsgeschil betrokken raakt, zijn er vele factoren die bepalen kunnen of de vader een visitatie of zelfs een gedeeltelijke bewaring krijgt. Het uiteindelijke doel van het Hof in hechtenis geschillen is te bepalen wat in het beste belang van het kind. Volgens juridische Match bevatten factoren die van invloed kunnen zijn op de rechtbank de "morele karakter" van elke ouder, de financiƫle status van elke ouder en die heeft de primaire verzorger van het kind.

Child Support

Zodra de rechtbanken vaderschap accepteren, is de vader financieel verantwoordelijk voor het kind, ongeacht of het Hof hem ook omgangsregeling verleent. De rechtbanken kunnen geven een uitvoerbaar kind steunen volgorde waarbij de vader dat regelmatige betalingen van een rechtbank-bepaald bedrag rechtstreeks aan de staat waarin de moeder zich bevindt. In een uitvoerbaar kind ondersteuning order toenemen belang maar liefst 10 procent per jaar op elke bestaande niet-betaalde bedragen. Volgens de wet vinden zijn er ook bepalingen onder wet die zou kunnen een extra straf van 6 procent voor late betalingen toevoegen.

Visitatie

De rechter kunnen verlenen aan twee soorten visitatie: gecontroleerd en zonder toezicht. Als de rechter ongecontroleerde visitatie verleent, kunnen de ouders eens worden over een tijd en locatie voor het bezoek; Als ze niet eens, misschien het Hof het schema en de bepalingen van ieder bezoek bieden. In het geval van gecontroleerde Visitatie, is een vooraf bepaalde derden moet aanwezig zijn bij elk bezoek. Volgens juridische Match kiezen de rechter meestal onder toezicht visitatie alleen als de vader een geschiedenis van geweld heeft of anders wordt beschouwd "bedreigend of onbetrouwbare."


gerelateerde artikelen