Advil Migraine ingrediënten

January 3

Advil Migraine ingrediënten

Advil Migraine is een over-the-counter steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID) beschikbaar voor de behandeling van migraine hoofdpijn. Dit medicijn--goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en gedistribueerd door Wyeth Consumer Healthcare--werkt te verminderen en te elimineren van de symptomen die gepaard gaan met een migraine-aanval. Gebruikers nemen tijdens een migraine, twee bruine, ovale capsules met een vol glas water. De maximale dosis van Advil Migraine is twee capsules in een periode van 24 uur per dag, volgens Drugs.com. Enkele mogelijke bijwerkingen van de ingrediënten in de geneeskunde zijn een allergische reactie of maag bloeden, die grotendeels worden veroorzaakt door de ingrediënten.

Ibuprofen

Elke bruine capsule van Advil Migraine bevat 200mg ibuprofen, volgens Wyeth Consumer Healthcare. Ibuprofen is een NSAID die werkt om hormonen in het lichaam verantwoordelijk voor het veroorzaken van pijn en ontsteking verminderen. Contra-indicaties voor het nemen van ibuprofen kunnen omvatten personen met astma, hart-en vaatziekten, nier of lever ziekte en bloeden stoornissen. Nemen van ibuprofen kan verhogen het risico van bloeden zweren in de maag.

Kalium

De ibuprofen gevonden in Advil Migraine is een opgeloste vorm geschorst in vloeistof. Deze vloeistof bevat ook kalium om te helpen oplossen van de drug. De functies van kalium in het lichaam omvatten regulering van de contracties van het hart en de nieren functie goed helpen. Elke Advil Migraine capsule bevat 20mg kalium, stelt Wyeth Consumer Healthcare. Personen met hart en nier problemen moeten uitoefenen van speciale zorg bij het nemen van de medicatie.

Niet-actieve ingrediënten

Naast de kalium en ibuprofen gevonden in Advil Migraine, zijn er sommige meer ingrediënten. Deze niet-actieve ingrediënten geven de medicatie de bruin kleuren en helpen het product te binden. Kunstmatige voedsel kleurstoffen toegevoegd aan de drug omvatten D & C geel nummer 10, FD & C groen nummer 3 en FD & C rood nummer 40. Extra niet-werkzame ingrediënten omvatten lichte minerale olie, gezuiverd water, gelatine en farmaceutische-grade inkt. Sorbitaan en sorbitol, gevonden in Advil Migraine, helpen het emulgeren van de geneeskunde en de onaangename smaak van ibuprofen te maskeren.


gerelateerde artikelen