Is het veilig voor een Baby te slapen in gewoon een luier?

July 28

Is het veilig voor een Baby te slapen in gewoon een luier?

Sommige baby's lijken te haten dragend pyjama 's nachts, gedoe terwijl het dragen van de nachtkleding en vervolgens kalmerende zodra deze uitgeschakeld is. Laat uw baby slapen in slechts zijn luier bespaart op de Wasserij en het kan helpen uw baby slaap, maar de veiligheid van deze keuze is afhankelijk van een aantal factoren.

Oververhitting en Wiegendood

Om te voorkomen van wiegendood, waarschuwt de American Academy of Pediatrics tegen het overdressing van uw baby, omdat baby's kunnen oververhitten. Oververhitting kan invloed hebben op de zuigeling ademhaling patroon. KidsHealth haalt onderzoek dat suggereert een baby die te warm is kan gaan in een diepere slaap, waardoor het moeilijker voor de baby om te ontwaken. Als je baby warm aanvoelt voelt, is hij te warm.

Dressing suggesties

De AAP beveelt kleding licht uw baby aan slaap. In zeer warme maanden voegt laat uw baby slapen in slechts zijn luier is prima, de Stichting voor de studie van de dood van de zuigeling. Echter een pasgeboren baby in het algemeen geeft de voorkeur aan wordt warm over het koud en zal moeten één meer laag kleding dan u doen voor comfort. Wanneer uw baby wordt uitgevoerd een koorts, is het best om hem te slapen in lichtgewicht katoenen pyjama, als dit de warmte van de koorts ontsnapping laat maar hem te koud weerhoudt als de koorts koude rillingen veroorzaakt.

Kamertemperatuur

Wanneer uw baby licht gekleed, raadt de AAP houden van de kamer bij een temperatuur die comfortabel is voor een licht gekleed volwassene. Wanneer uw baby in alleen zijn luier slaapt, houd rekening met deze regel kamertemperatuur en de thermostaat dienovereenkomstig aan te passen. Als uw baby's kamer geen goede ventilatie heeft, kan met behulp van een ventilator een verschil maken, en verminderen de kans op Wiegendood, volgens een studie gepubliceerd in de oktober 2008 "Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine." Verwijzen de ventilator niet direct bij uw baby. Wanneer uw baby wordt uitgevoerd een koorts, houden de kamertemperatuur op ongeveer 70 graden tot 74 graden Fahrenheit.

Overwegingen

Losse bedden verhoogt het risico van Wiegendood, omdat alle losse objecten in de wieg kan verstikken of wurgen van de baby. Je baby moet niet slapen met een kussen, deken of speelgoed in de wieg. Als het dragen van alleen een luier niet je baby warm genoeg zonder de behoefte aan een deken houdt, zijn lichtgewicht pyjama's een veiligere optie. Als u denkt dat uw baby geeft de voorkeur aan slapen in zijn luier alleen, Controleer de nachtkleding om ervoor te zorgen dat het is zacht en vrij van krassend tags en trim. Als u naar een zachtere stof overschakelen of swaddle van uw baby, kan hij gelukkiger worden 's nachts.


gerelateerde artikelen