Indigestie symptomen tijdens de zwangerschap

July 7

Indigestie symptomen tijdens de zwangerschap

Het is normaal voor aanstaande moeders zich blij om verwelkomen een nieuw lid aan de familie, maar hun gastro-intestinale systeem het moeilijk maken kan te voelen vreugde. Indigestie symptomen optreden vaak hele zwangerschap, begin zo vroeg als 4 weken en eventueel blijvende door middel van levering. Terwijl vervelend bewijzen deze symptomen zelden problematisch. Gelukkig bestaan er een aantal strategieën om aanstaande moeders verlichting van symptomen te helpen.

Brandend maagzuur

De pijn van het brandende en halverwege borst maagzuur genaamd plagen veel zwangere vrouwen. Brandend maagzuur treedt op omdat de hormonen van de zwangerschap veroorzaken de spieren van de gastro-intestinale systeem worden meer ontspannen, meldt de maart van dubbeltjes. Een van de spieren beïnvloed is de klep tussen de maag en de slokdarm, wat leidt tot lekkage van maagzuren uit de maag. De maart van dubbeltjes merkt op dat maagzuur kan verergeren tijdens het tweede en derde trimester wanneer de baarmoeder groeit. Tips voor het tegengaan van zuurbranden tijdens de zwangerschap omvatten het vermijden van vettig voedsel, cafeïne en specerijen, rechtop te blijven na het eten, het eten van frequente, kleinere maaltijden en het houden van zwangerschap gewicht op een redelijk niveau krijgen.

Misselijkheid en braken

Last van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap tot driekwart van de zwangere vrouwen geworden. Vaak genoemd ochtendmisselijkheid, kunnen misselijkheid en braken van de zwangerschap (NVP) staking op elk moment van de dag en kan variëren van mild tot ernstig. De Amerikaanse Academie van Family Physicians (AAFP) meldt dat de NVP voortvloeit uit "de plotselinge toename van hormonen tijdens de zwangerschap." Gelukkig voor de meeste zwangere vrouwen zal NVP verdwijnen door 13 weken of zo. De AAFP suggereert dat zwangere vrouwen bland voedsel, meer koolhydraten eet en Vermijd vet voedsel om te helpen beteugelen van de NVP. Ze zijn het er ook rekening mee dat de acupressuur polsbandjes kunnen helpen verlichten van het probleem.

Gas

Zwangere vrouwen hebben vaak verschillende soorten gas met inbegrip van oprispingen, winderigheid of vreselijk opgeblazen gevoel. De vertraging van de spijsvertering track die tijdens de zwangerschap optreedt zorgt ervoor dat deze build up van gas, zegt BabyCenter. Zij merken op dat de problemen met gas vooral lastig in het derde trimester, wanneer de baarmoeder een heleboel abdominale ruimte neemt kunnen worden. Tips voor reductie van gas tijdens de zwangerschap zijn vermijden van broccoli, kool, bonen, uien, frisdrank en gefrituurd voedsel. Zwangere vrouwen kunnen ook proberen elimineren van zuivel voedingsmiddelen in hun dieet om te zien of dat met gas helpt. Als zij dit doen, zegt dat zij moeten ook een dagelijks calciumsupplement, BabyCenter.

Constipatie

Constipatie kan beginnen heel vroeg in de zwangerschap en kan laatste in de gehele zwangerschap. De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap suggereert dat zwangere vrouwen 25 tot 30 gram vezels per dag eten, deelnemen aan matige lichaamsbeweging gedurende 20 tot 30 minuten drie keer per week en drink veel van vloeistoffen om te verminderen van constipatie. Ze zijn het er ook rekening mee dat het verhoogde ijzer gevonden in de meeste prenatale vitamines aan constipatie bijdragen kan. Dientengevolge, als vrouwen last van obstipatie heeft moeten ze praten met hun arts over te schakelen naar een prenatale formule die minder ijzer bevat.


gerelateerde artikelen