How to Be een goede huisvrouw & moeder

December 8

How to Be een goede huisvrouw & moeder

Oxford woordenboeken definiëren moederschap als "om te brengen van een kind met zorg en genegenheid," terwijl een huisvrouw's belangrijkste bezetting wordt beschreven als "zorg voor haar gezin, huishoudelijke zaken te beheren en huishoudelijk werk te doen." De merken van een vrouw die deze banen goed heeft gedaan zijn gelukkige, gezonde kinderen en een huis kenmerkt zich door een gevoel van orde en stabiliteit. Aangezien uw rol anders dan vrouwen die werkzaam zijn buiten het huis is, hoeft uw pad naar succes en tevredenheid verschillende overwegingen.

De tijd nemen voor u

Temidden van de business van honkbal praktijk, boodschappen te doen en uw vele andere dagelijkse taken, uw persoonlijke behoeften en wensen zijn vaak over het hoofd gezien, wat leidt tot burn-out en uitputting. Lisa Firestone, een klinisch psycholoog, schrijft in "Psychology Today," dat het één ding dat een ouder doen kan om een betere ouder is te richten op het ontwikkelen van zichzelf. Vrijwilliger voor een lokale liefdadigheidsinstelling, neem een klasse van creatief schrijven, of leren hoe salsa. Vinden wat brengt u plezier buiten de familie en binnenlandse, zodat u de energie hebt te harte investeren in je werk.

Prioriteren welke kwesties

De eindeloze to-do-lijst die uw functie-eisen vaak je laat kunnen gericht op de details, in plaats van de emotionele behoeften van uw gezin. Neem tijd om te maken van rituelen en routine zal helpen verrijking van het welzijn van uw echtgenoot en de kinderen. De American Psychological Association zegt in het artikel, "ouders en verzorgers zijn essentieel aan de ontwikkeling van kinderen gezonde" tot vaststelling van een familie maaltijd kan helpen verminderen de symptomen van angst bij kinderen te verbeteren van de communicatie. Afgezien van de lijst voor een paar minuten dagelijks om quality time met uw gezin doorbrengen zal helpen om een diepere band te creëren.

Ontwikkeling van inspiratie

Beheer goeroe en Harvard business professor Clayton Christensen, zegt in een artikel van CNN Money, "Hoe te maatregel beroepssucces," dat u zal zijn goed in elke baan waar je bent gemotiveerd. Motivatie, volgens aan Christensen, betekent dat u een station binnen u om door te gaan om succesvol te zijn. Als een moeder en een familie manager, zal zijnde kundig voor persoonlijke drijfveren aannemen, zoals "Ik heb de kans om een deel van de grote dingen" of "Ik ben een belangrijk onderdeel van deze familie," u helpen effectief op uw werk binnen het huis.

Waarderen u

Het is makkelijk te vallen in de val trappen van vergelijking wanneer zorg voor uw kinderen en het huishouden. Denken dat je kinderen slimmer of uw huis schoner dan de vrouw in de straat uw tevredenheid en betrokkenheid, volgens Thomas J. DeLong, een professor van Harvard Business School verminderen kan... Hij zegt dat succes moet gebaseerd zijn op interne in plaats van externe criteria. Erkent en maken alleen gebruik van de gaven en vaardigheden die zijn van jou en de jouwe.


gerelateerde artikelen