Maaltijd vervangende Shakes voor kinderen

November 21

Maaltijd vervangende Shakes voor kinderen

Hele voedsel is meestal de optimale manier voor jonge geitjes te krijgen hun calorieën, eiwitten, gezonde vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, maar om ze te eten gezond, voedende voedsel is niet altijd gemakkelijk. Een maaltijd vervangende schudden is een snelle manier om voeding in een kieskeurig eter of een kind met een kleine eetlust. Of u uw eigen of schaft u een voorgemengde versie, onderzoeken de ingrediënten in de shake om ervoor te zorgen u bent het verstrekken van een balans van voedingsstoffen en niet overbelasten uw kind met suiker, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Onderdelen van een voedzame Shake

Een schok van de maaltijdvervanging kwaliteit bevat een verscheidenheid aan geheel-voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Meer dan alleen fruit en SAP bevatten als u het thuis mengen bent. Voor een schok om te dienen als een maaltijd, een bron van eiwit--zoals eiwit poeder, yoghurt of moer boter-- en gezonde vetten, zoals vlas, kokosolie of avocado, ook te omvatten. Kinderen zijn vaak terughoudend om te eten hun groenten, maar ze mag niet merken wanneer u het gooien van een handvol spinazie of een wortel vermalen in een maaltijd vervangende schudden.

Premade versies

Als u vertrouwen op een voorverpakte schudden af en toe als maaltijd vervanger voor uw kind wilt, kies een dat optimale voeding met minimale additieven biedt. Natuurgeneeskundige Theresa Ramsey stelt voor het kiezen van een non-GGO, hypoallergeen en als uw kind dieet vereist, vrij van zuivel, soja en gluten. Ze adviseert ook tegen het gebruik van spier bouwers en gewicht-gainer producten voor kinderen. Deze kunnen toegevoegde supplementen die schadelijk voor hun groeiende lichaam zijn kunnen bevatten. Vermijd schokken die suiker als het eerste of tweede ingrediënt hebben.

Gewicht winst behoeften

Een maaltijd vervangende schudden kunnen nuttig zijn voor kinderen die als gevolg van genetica, lichte eetlust of ziekte ondergewicht. Deze shakes moet vol kwaliteit calorieën die afkomstig zijn van de hele voedsel zoals full-vet zuivelproducten, vers fruit en noten boter. Vermijd de calorie-inhoud van shakes te stimuleren door een heleboel suiker in de vorm van stroop of honing toe te voegen. In plaats daarvan, zoeten de maaltijd vervangende shakes natuurlijk met datums of bananen.

Schud combinaties

Ontbijt is een natuurlijke tijd ter vervanging van een volledige maaltijd met een shake. Shakes zijn snel en meestal gaan gemakkelijk, zelfs als uw kind geen eetlust in de ochtend heeft. Probeer mengen de helft van een banaan met een handjevol bosbessen, 1/2 kopje rauwe baby spinazie, een eetlepel van amandel boter en wat melk. Een calorierijke schudden ter vervanging van een snack zijn bijvoorbeeld bananen, aardbeien, volle melk, melkpoeder en boter van de kokosnoot. Perziken, frambozen en mango's zou kunnen vervangen van de aardbeien als uw kind verkiest.


gerelateerde artikelen