Jeugd honkbal Tryout boren

March 10

Jeugd honkbal Tryout boren

Overzicht

In de sport van jeugd honkbal willen competities en organisaties de beoordeling van de vaardigheden van jonge spelers voordat zij op teams worden gebracht. Deze vaardigheden evaluaties-- of tryouts--vaststellen wat niveau kinderen worden geplaatst of of ze hebben de vaardigheden om zichzelf te beschermen van een bal geslagen of gooide. De tryout boren omvatten raken, fielding, gooien en uitvoeren.

Fielding boor

Om te beoordelen hoe goed een kind kan een geslagen bal veld, hij is gevraagd om veld vijf ground ballen en drie vangballen. In veel gevallen worden zelf oefeningen gedaan in de wintermaanden van februari en maart. Dientengevolge, kan u het uitvoeren van deze oefeningen binnenshuis. Fielding een geslagen honkbal binnenshuis is eigenlijk makkelijker voor de jongere, omdat er geen slechte hop op een sportschool vloer. De vangballen kan worden sloeg of gegooid naar de jongere. Elke jongere krijgt een cijfer van 1 tot en met 5 met 5 wordt de hoogste score.

Gooien en Pitching boor

De foute boor gebeurt meestal in combinatie met de boor zelf. Na elke grond bal fielding, wordt de speler gevraagd om het gooien van de bal naar een velder gestationeerd 40 tot 50 voeten weg. De speler is gesorteerd op de nauwkeurigheid en de kracht van haar gooien. Later in de tryout, wordt de speler gevraagd om aan te tonen van haar pitching vaardigheid. Een indoor pitching heuvel wordt gebruikt voor het simuleren van de heuvel in jeugd honkbal spelen. Een catcher is gestationeerd 45 voet weg, en de speler wordt gevraagd te gooien van vijf worpen. Ze wordt beoordeeld op nauwkeurigheid, snelheid van haar standplaatsen en de algehele effectiviteit.

Beste slagman boor

Van de speler te raken vermogen wordt beoordeeld op 10 schommels genomen in een batting kooi. In plaats van alleen het invoeren van de kooi zonder hebben opgewarmd, swing spelers bij honkballen op een batting tee en Wiffle ballen voor intensivering in de kooi. Vervolgens treft de slagman de ballen. Slagmensen worden beoordeeld op hun vermogen om contact en hit voor macht, alsmede hun vorm te maken.

Lopende boor

Het is belangrijk om te weten de snelheid van je spelers. Snelheid helpt een speler in het veld achtervolging beneden een bal in het outfield en de honken lopen. Timing van uw spelers van 30-werf runs helpt coaches en managers krijgen een beoordeling van de algehele snelheid van de spelers. De algehele snelheid van de speler mogelijk niet een indicatie van de speler's vermogen om te lopen de honken, die grotendeels is gebaseerd op kennis van honkbal, instincten en vertrouwen. Toch, als een speler die kenmerken heeft met snelheid helpt hen betere spelers geworden.


gerelateerde artikelen