Hoe ter stimulering van de REM-slaap

February 27

Terwijl je snel in slaap in de nacht, werkt je hersenen woedend te verwerken van de informatie en bijwerken van uw geheugen. Dit verschijnsel treedt op tijdens de rapid eye movement- of REM - fase van de slaap. REM-slaap gebeurt elke 60 tot 90 minuten tijdens de slaap en duurt slechts ongeveer vijf minuten. Als u nog steeds slapen, groeit de tijdsduur tussen REM cycli en de lengte van de werkelijke REM cyclus. REM is cruciaal voor geheugen, ontspanning en energie winkels, dus het is belangrijk om de structuur van uw bedtijd routine voor langere, kwalitatief betere REM cycli.

Stap 1

Plan een bedtijd routine elke nacht om zowel uw lichaam en geest voorbereiden op bed te volgen. De eerste REM cyclus begint ongeveer 90 minuten van de tijd dat u slaapt, die vertraging optreden kan als u niet goed klaar voor bed. Een slaap routine moet omvatten activiteiten die u helpen ontspannen, zoals het lezen van een boek, het nemen van een bad of meditatie. Vermijd videoschermen gedurende 30 tot 60 minuten voor het slapen, omdat de doorvallend licht je hersenen actief houden kan zelfs nadat u de lichten hebt ingeschakeld.

Stap 2

Het regelen van uw huis en uw planning te beperken nacht wakker. Terwijl sommige nacht wakker, zoals het bijwonen van een baby, onvermijdelijk is, ontwaken door een mobiele telefoon alert, buitensporig lawaai of felle lichten kunnen worden verholpen. Nacht wakker kunt onderbreken uw REM-cyclus, dus je niet de verjongende effecten van een goede nachtrust krijgt.

Stap 3

Stoppen met gedragingen die contraproductief zijn om een goede nachtrust zijn. Minder dan vier uur het cafeïne drinken of het eten van minder dan twee tot drie uur voor het slapen kan eigenlijk energie genereren en maken het moeilijk voor u om in slaap vallen en van invloed zijn op uw REM-slaapcyclus.

Stap 4

Uurtje extra slapen. Omdat de REM cycli optreden om 60 tot 90 minuten, overstag gaan een extra 60 tot 90 minuten op uw tijd van de slaap kan ervoor zorgen dat u ten minste één meer REM-slaapcyclus dan u op dit moment nu ervaring. Een gezonde volwassene moet overal zeven tot negen uur slaap per nacht, volgens de National Sleep Foundation. Eerder naar bed gaat of een uur langer in de ochtend om uw slaap meer herstelmaatregelen en voordelig slapen.

Stap 5

Verwen uzelf met een dutje tijdens de dag. Zo lang als een dutje van 60 tot 90 minuten duurt, zult u een cyclus van REM-slaap tijdens de korte tijd bereiken. Stel uw slaap je als een bankrekening; mist op de optimale hoeveelheid slaap elke nacht kun je in de schulden. Die dutjes overdag kunt u betalen van die schuld terug te krijgen op het goede spoor en blijven genieten van de voordelen van REM-slaap.


gerelateerde artikelen