Ezechiël dieet

March 23

Ezechiël dieet

Het Ezechiël-dieet is een beetje een verkeerde benaming; Er is geen moderne dieet genoemd het Ezechiël-dieet, hoewel er commercieel geproduceerde product genaamd Ezechiël brood. Ezechiël 4:9 brood is gemaakt van ingrediënten die in het Oude Testament boek van Ezechiël vermeld en is vernoemd naar het hoofdstuk en vers waarin wordt beschreven.

Oorsprong

Ezechiël, een oude-Testament profeet, moest door God maken een brood uit een lijst van ingrediënten. De profeet was nodig om te eten van dit brood en niets anders voor 390 dagen, terwijl liggend op zijn kant, te symboliseren de komende ongehoorzaamheid en bevuiling van de Israëli's.

Ingrediënten

De oorspronkelijke Ezechiël Brood bevatte de ingrediënten vermeld in Ezechiël 4:9: tarwe, gerst, bonen, linzen, gierst en spelt. Ezechiël 4:9 brood, gemaakt door voedsel voor het leven, een bekende fabrikant, voorkomt niet in de ingrediënten op zijn website. Volgens de website gezond Vegan Weight Loss bevat voedsel voor het leven van Ezechiël 4:9 brood organische gekiemde tarwe, gerst, gemoute gerst, gierst, linzen, sojabonen en spelt. Gefilterd water, zeezout en verse gist staan ook als ingrediënten.

Nutriënten

Voedsel voor het leven beweert dat zijn brood een zeer hoog eiwitgehalte heeft en dat, in feite, het is een compleet eiwit, met 18 aminozuren, waaronder alle negen essentiële aminozuren. De ingrediënten van het brood biologisch geteelde, en het eindproduct bevat hele gekiemdekorrels. Volgens LIVESTRONG.com van MyPlate, een portie bevat 80 calorieën en 4 g eiwit, of 8 procent van uw dagelijkse eiwit behoefte als u een typische 2.000-calorie-per-dag dieet volgen. Een portie bevat 15 g koolhydraten, of 5 procent van je dagelijkse inname, en 3 g vezels. Één sneetje Ezechiël Brood bevat 12 procent van je vereist dagelijkse inname van vezels.

Overwegingen

Nergens in het boek van Ezechiël suggereert God dat iedereen van Ezekiel brood eten of dat er een bepaalde gezondheidsvoordelen. Voor het verkrijgen van alle voedingsstoffen in een aanbevolen 2.000-calorie-per-dag dieet, zou u moeten verbruiken 25 sneetjes brood per dag. Volgens Gill "expositie van de hele Bijbel," was normaal alleen tarwe gebruikt voor brood. Gerst gebruikt in de tijd van grote nood, maar de overige ingrediënten in Ezechiël brood waren geschikt geacht alleen om vee.


gerelateerde artikelen