How to Fight suiker verslaving

July 18

How to Fight suiker verslaving

Voor velen, bereiken voor zoete behandelt en consumptie van suiker beladen verwerkte voedsel is zo veel een deel van hun routine dat ze hun dagelijkse inname van suiker missen als ze plotseling bent beroofd. Dat is niet verwonderlijk omdat suiker wordt verondersteld te stimuleren belonen centra van de hersenen en het beïnvloeden van stresshormonen op een manier die tijdelijk angst verlicht. Maar het eten van grote hoeveelheden suiker is gekoppeld aan de talloze gezondheidsproblemen, waaronder obesitas, hoge bloeddruk, hoge insulineresistentie en andere aandoeningen.

Stap 1

Start door het elimineren van de suiker beladen behandelt en bewerkte voedingsmiddelen uit uw keuken. Menu's die een verscheidenheid van fruit, groenten, mager eiwit en gehele korrels bevatten te maken. Eten van een gezond, goed uitgebalanceerd dieet moet je verzadigd en helpen elimineren suiker cravings. Drinkwater in uw dagelijkse routine opnemen. Het geeft je een gevoel van volheid wanneer je denkt dat je hongerig naar iets zoets. Het kiezen van gezonde snacks, zoals noten, die zijn bevredigend en bevatten eiwitten en gezonde vetten.

Stap 2

Het eten van meerdere kleine maaltijden. In plaats van één of twee grote maaltijden per dag, vier of vijf kleintjes eten. Bestaan uit een combinatie van koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten bij elke maaltijd. Die helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en een uitgehongerd honger die maakt je wilt bereiken voor iets zoet te vermijden. Begin elke dag met een gezond ontbijt zodat je niet in de verleiding om te consumeren een zoete traktatie op halverwege de ochtend. Overweeg vetarme muesli en yoghurt of natuurlijke pindakaas op hele korrels crackers.

Stap 3

Fruit eet. Niet alleen kunt fruit voorzien in uw zoete tand, dat het biedt ook een nutritionele impuls door de toevoeging van vitamines, antioxidanten en vezels aan uw dieet. Fruit lager op de glycemische index, die veroorzaakt minder van een piek van suiker, perziken, peren, appels, sinaasappels, abrikozen, mango's en datums bevat. Kies hele vruchten in plaats van vruchtensappen om ervoor te zorgen u de voordelen van glasvezel.

Stap 4

Kijk voor "verborgen" suiker. Suiker is zo overwegend in verwerkte voedingsmiddelen die de meeste mensen niet zich bewust van hoeveel ze consumeren. Kijk voor ingrediënten die eindigen op "ose," de chemische naam voor suiker. Bijvoorbeeld, wanneer u fructose of sacharose ziet als ingrediënt, is dat suiker. Probeer om te bezuinigen op "verborgen" suiker gevonden in Ingeblikte fruit in siroop, specerijen zoals ketchup, salade dressing en gezoete yoghurt producten.

Stap 5

Doe actief. Neem in plaats van te bereiken voor een reep, een 10 minuten lopen. Dat zal je afleiden van zoete hunkeren naar en geven u het voordeel van oefening. Als u reeds niet fysiek actief bent, nu is het tijd om te beginnen. Oefening helpt bevorderen de productie van chemicaliën in de hersenen die hetzelfde gevoel van welzijn u eenmaal ontvangen suiker maakt. Trainen kan ook helpen trim het lbs. die je opgedaan met uw suiker verslaving.


gerelateerde artikelen