Gezonde Snacks met geen suiker, geen meel, geen zuivel

December 17

Gezonde Snacks met geen suiker, geen meel, geen zuivel

Healthfully eten als je op een beperkte dieet kan ontmoedigend lijken, maar van plan vooruit kan helpen. Een ding dat u niet wilt dat is hongerig voelen en niet weten wat je moet eten. Met een verscheidenheid van opties van de snack aan kant kunt u houden aan uw dieet en Vermijd de verleiding om te grijpen iets dat je niet mag eten.

Groenten en Dips

Versneden rauwe groenten zijn een eenvoudige en gezonde snack. Ze zijn vol met vitaminen, mineralen en vezels. Als je groenten saai vinden, of een beetje meer wilt, probeer dompelen de groenten in hummus, die bestaat uit de grond kikkererwten en olijfolie, of in een duik gemaakt met een ander soort boon. U kunt maken van uw eigen dip of koop een winkel koopt. Enkel ben zeker lezen ingredi├źnt labels om ervoor te zorgen dat de dip die je koopt niet iets anders dat u wilt beperken of beperken op uw dieet.

Noten en zaden

Een handvol noten of zaden--zoals amandelen, pistachenoten en zonnebloempitten--zijn een goede snack optie en portable omdat ze geen koeling nodig. Houd echter in gedachten dat de noten hoog in calorie├źn zijn als dat is een punt van zorg. Notenpasta zijn een andere gezonde optie. U kunt hen gebruiken om te dompelen groenten zoals selderij en komkommers. Als uw dieet fruit kunt, kunt u proberen appel of peer segmenten in notenpasta, te dompelen.

Sushi

Terwijl mensen vaak Sushi als de optie van een diner met rauwe vis denken, houd in gedachten dat u kunt elk moment van de dag--eten en het maken van bijna om het even wat met inbegrip van gekookte schaal-en schelpdieren en groenten zoals avocado en gesneden wortelen. U kunt ook kopen sushi al gemaakt. Serveer het met zoutarm soja saus op de zijkant.

Andere opties

Lucht-geknald popcorn maakt een goede, caloriearm tussendoortje. Kruid het met zoutloos kruiden mengsels of een beetje chili poeder als je wilt. Vers fruit zou een andere snack optie als u alleen verwerkte suikers vermijden. Voor een high-protein snack, roll mager deli vlees rond dille pickles en hen veilig met een tandenstoker. Hardgekookte eieren en gekookte edamame zijn ook eiwitrijke snacks.


gerelateerde artikelen