Waarom doen Probiotics maken Me ziek?

December 25

Waarom doen Probiotics maken Me ziek?

Probiotica zijn goede bacteriën die bestaan natuurlijk in uw hele lichaam, met name in je darmen. Deze gezonde micro-organismen handhaven een wederzijdse relatie, verkrijgen van de voeding van uw lichaam, terwijl het bevorderen van de juiste balans van goede en slechte bacteriën. Hoewel probiotica natuurlijk voorkomende zijn, kunnen bijwerkingen optreden die je ziek voelen. Bijwerkingen zijn over het algemeen minimaal en mild, maar op lange termijn effecten van aanvullende probiotica onbekend vanaf 2011 blijven.

Probiotica

Probiotica zijn levende micro-organismen die vergelijkbaar zijn met de micro-organismen die natuurlijk in je darmen leven. Microflora van nature in je darmen, met inbegrip van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en gisten. De gezonde bacteriën maken normaal gesproken ongeveer 85 tot 90 procent van de bacteriën in je darmen, met slechte bacteriën, bestaande uit de rest. Gebruik van antibiotica doodt de goede bacteriën samen met het slechte. Terwijl probiotica de mogelijkheid om te herstellen van de balans van goede bacteriën bieden, u ook de invoering van nieuwe bacteriën op uw systeem, die bijwerkingen kan opleveren.

Gebruik

Uit onderzoek blijkt dat Probiotica zijn effectieve supplementen voor een groot aantal voorwaarden, herstel van goede bacteriën in het lichaam terwijl het minimaliseren van de schadelijke effecten van de slechte bacteriën, gisten en schimmels. Het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde geeft aan onderzoek is lopende ten aanzien van de werkzaamheid van probiotica voor gebruik bij de behandeling van urineweginfecties, Prikkelbare darmsyndroom, bacteriële vaginosis en schimmelinfecties, ontstekingsdarmziekte en parodontale infecties. Onderzoek is ook veelbelovend voor gebruik van probiotica voor de behandeling van huidinfecties en eczeem. MayoClinic.com suggereert meer bewijs is vereist voor gebruik van probiotica, maar onderzoek vanaf 2011 is bemoedigend.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Probiotica zijn levende micro-organismen, die met hen inherente onvoorspelbaarheid in hoe ze kunnen omgaan met u als hun gastheer en de andere inheemse microbiotica momenteel in uw maag-darmkanaal. Milde symptomen worden ervaren door een aantal, met name als probiotica worden niet ingevoerd stapsgewijs, met inbegrip van gastro-intestinale overstuur, zoals gas, buikpijn en opgeblazen gevoel. Voor sommige, kunnen niet-actieve ingrediënten in het probiotische supplement, zoals plantaardige of minerale stoffen, niet worden getolereerd door gebruikers. Ook treedt een allergische reactie op probiotica, waardoor je het gevoel ziek.

Ziekte van probiotica

Theoretisch zou kunnen probiotica maken je ziek, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde of NCMA. Supplementen van de probiotische introduceren bacteriën in uw systeem, die tot ziekte, bijdragen kan vooral als je een gecompromitteerd immuunsysteem hebt. De NCMA waarschuwt ook dat probiotica ook ongezonde metabolische activiteiten, genenoverdracht of overstimulatie van het immuunsysteem kan vragen. Probiotica worden niet aanbevolen voor gebruik als u ernstige pancreatitis hebben aangezien zij uw kansen van sterfte van deze ziekte, volgens een studie gepubliceerd in het "Lancet verhogen kunnen" in februari 2008.


gerelateerde artikelen