Gewicht opleiding voor MMA

October 31

Gewicht opleiding voor MMA

Mixed Martial Arts combineert stand-up opvallende sporten, zoals muay Thai en boksen, grappling en inzendingen van vechtsporten zoals Jiu Jitsu en worstelen. Voor een sporter Mixed Martial Arts speelt gewicht opleiding een belangrijke rol in het succes. Concentreren op meer macht en uithoudingsvermogen en voorkoming van letsel binnen uw krachttraining en selecteer de juiste oefeningen om deze doelen te bereiken.

Typen

Uw sport vereist het hele lichaam om te handelen in sync met snelheid en macht. Olympisch gewichtheffen en samengestelde oefeningen voldoen aan deze doelstellingen omdat u de oefeningen uit te voeren, je meerdere spiergroepen tegelijkertijd gebruikt. Bijvoorbeeld, activeer de squat niet enkel je beenspieren. Uw kern- en rugspieren zijn werk om te zorgen voor stabiliteit en evenwicht. Een studie van 2005 gepubliceerd in de Journal of Strength and Conditioning Research ishowed die Olympisch Gewichtheffen verbeterd de prestaties van atleten.

Waarschuwing

Uitvoeren van liften om te voorkomen dat gemeenschappelijke verwondingen in MMA. Gewicht trein spieren in je armen en benen en de spieren van de nek, die vaak vergeten en vervolgens gewond. Bruggen van de nek en hals uitbreidingen met behulp van een hoofd harnas help nekspieren te versterken.

Deskundige inzicht

Alwyn Cosgrove, auteur van "Geheimen van vechtsporten Conditioning," trainen niet zijn MMA atleten zoals hij zou iemand op zoek om gewicht te verliezen of uit te voeren verder trainen. In plaats van 15 tot 20 herhalingen van een bepaalde oefening voor drie sets, gevolgd door de volgende oefening te doen, gebruikt de California gebaseerde sterkte en conditionering coach complexen--één oefening na de andere met geen rust tot de set van oefeningen als volledige--met lagere reps tot gespierd uithoudingsvermogen voor MMA.

Overwegingen

Kies een gewicht dat is uitdagend maar kun je uitvoeren wat lift u doen met de juiste techniek. Gebruik een lage rep-hoog ingestelde regeling, zoals zes herhalingen en vier sets, terwijl het opheffen van aan een hoge intensiteit om de gewenste doelen te bereiken.

Tijdsbestek

Aangezien u niet kunt voor al uw doelen op hetzelfde moment trainen, en je lichaam zich snel aan je training aanpast, volg een schema van het veranderen van uw doel ooit drie tot vier weken. Door het periodizing van uw opleiding, plannen u het zodat u controleren van uw lichaam aanpassingen om de beste resultaten te bereiken. Periodisering van uw opleiding produceert betere resultaten dan een nonperiodized programma, volgens ACE Fitness.


gerelateerde artikelen