Gedroogde Cranberries voeding

November 10

Gedroogde Cranberries voeding

De smaak van zoet-scherp van veenbessen voegt smaak aan een maaltijd. De veelzijdigheid en de houdbaarheid van deze vrucht zijn uitgebreid door droging. U kan kiezen om op te nemen van gedroogde cranberries, ook losse craisins, koekjes, brood en andere gebakken goederen, of strooi ze over salades voor een vleugje zoetheid. U kunt ze ook eten net als rozijnen, een handvol op een moment als een snelle snack. Gedroogde cranberries zijn laag in vet en hoog in vezel.

Calorieën en vet

Gedroogde cranberries bieden 125 calorieën in elke portie 1/3-cup. Dit past goed aan uw plan van de dieetmaaltijd als tussendoortje. Uw dieet moet omvatten gezonde snacks van 100 tot 200 calorieën dat honger pijnen te verlichten en te zorgen voor een boost van energie. U rijdt ook 0.5 gram vet in een portie gedroogde cranberries, een klein deel van de aanbevolen toewijzing van 44 tot en met 78 gram vet per dag, of 20 tot 35 procent van de calorieën die je eet.

Koolhydraten en vezels

Een portie van gedroogde cranberries bevat 32 gram koolhydraten, of 9,8 naar 14,2 procent van de koolhydraten die je dagelijks eten moet als u een 2.000-calorie dieet volgen. Één serveren ook heeft 7,5 gram vezels. Uw plan van de dieetmaaltijd dient 21 tot en met 38 gram vezels per dag te verminderen uw risico van type 2 diabetes, sommige vormen van kanker en minder ernstige aandoeningen, zoals obstipatie.

Suiker

Met inbegrip van gedroogde cranberries in uw dieet, voegt 18.5 gram suiker toe aan uw maaltijden. Natuurlijke suikers, zoals die gevonden in gedroogde cranberries, zal waarschijnlijk niet leiden tot gezondheidsproblemen. Ondanks dit, verbruiken gedroogde cranberries in matiging, als te veel suiker uit fruit met je hormonen interfereren kan, waaronder bronnen die insuline en bloedsuiker te reguleren.

Vitaminen en mineralen

Gedroogde cranberries zijn een goede bron van vitamine C, zoals elke portie 20 procent van de dagelijkse aanbevolen inname bevat. Dit maakt gedroogde cranberries een goede optie voor het versnellen van het tarief waartegen u genezen van schade. Je krijgt ook 2 procent van het strijkijzer u elke dag in een portie cranberries moet.

Voordelen

Veel mensen geloven cranberry sap drinken of het eten van veenbessen, met inbegrip van gedroogde cranberries, voorkomt infecties van de urinewegen, hoewel geen wetenschappelijk bewijs verduidelijkt dat nog eens. Een gebied waar de wetenschap de voordelen van veenbessen terug is het nut van de vrucht van fytochemicaliën. Onderzoek gepubliceerd in het augustus 2010 nummer van het tijdschrift "Food Science en Nutrition" correleert Anthocyaninen, flavonols, fenolische zure verbindingen en proanthocyanidines--alle fytochemicaliën--aan de preventie van een aantal medische aandoeningen, met inbegrip van maagzweren, sommige vormen van kanker en hart-en vaatziekten.


gerelateerde artikelen