Loopbanden met een capaciteit van 400 pond

November 13

Loopband oefening is binnen lopen. Wandelen is een van de makkelijkste oefeningen uit te voeren zoals de meeste mensen elke dag lopen. Bij het begin van een gewichtsverlies programma, kunt u genieten van met behulp van een loopband in de privacy van uw eigen huis of in uw lokale fitnessclub. Als je dicht bij 400 kg weegt, nodig hebt u een loopband die ondersteuning van uw gewicht en bieden u een comfortabel, nog uitdagende training.

Cybex

Cybex International produceert een commerciële grade loopband de 750T. De 750T heeft een 6.0 pk motor, bereiken in snelheid van.5 15.6 mijl per uur en heeft een graad van -3 procent tot 15 procent. De 750T zal steunen lichaam gewichten tot maximaal 400 kg. Het dek van deze loopband is ontworpen om te voorzien van een zachte landing, moeilijker in het midden en een stijve teen duw om na te bootsen lopen op de grond en je rug te beschermen.

Noordse Track

De Noordse Track S3000 loopband heeft een 5.0 pk motor met snelheden tot 12 mijl per uur en een helling van 12 procent. De S3000 zal steunen lichaam gewichten van maximaal 400 kg. De gordel op de S3000 is 20 inch x 60 inch en is ontworpen voor meer wandelen passen. Het dek op de S3000 is opgevangen om je enkels, de knieën en de heupen te beschermen tegen de gevolgen van wandelen of hardlopen.

Star Trac

Star Trac van E-TR loopband is voorzien van een 5.0 pk motor waarmee u uitvoeren met snelheden van 15 mph en op een helling van 15 procent. De E-TR zal steunen lichaam gewichten van tot maximaal 500 kg. De gordel meet 20 inch door 60 inch voor maximale stride comfort en u zal zitten kundig voor macht van uw iPod via de USB-aansluiting op de loopband.

Quinton

Quinton loopbanden worden meestal gezien in cardiale revalidatie of ziekenhuis stress testen van de instellingen, maar ook kan je een in uw fitnessclub. Een Quinton CR60 varieert in snelheid van 0,6 tot 12 mijl per uur en een hellingshoek van 15 procent toename. Een CR60 lichaam gewichten van maximaal 400 pond zal steunen en maakt gebruik van een 20-inch door 60-inch riem om te wandelen stride comfort. Het dek heeft een drievoudige shock systeem voor extra comfort tijdens uw training.


gerelateerde artikelen