Wat kruiden kunnen brengen vocht te droge ogen?

November 27

Wat kruiden kunnen brengen vocht te droge ogen?

Gezonde ogen zijn voortdurend bedekt met een laag van vloeistof bekend als een traanfilm. Droge ogen optreden wanneer de vloeistof productie van de scheur klieren afneemt, waardoor de traanfilm te snel breken. Het vermijden van lucht blazen in uw ogen, kan wrijven van uw ogen en rook - gevulde kamers helpen voorkomen dat uw ogen uitdrogen. Als u dat uw ogen geworden vermoeide of droge ondanks uw inspanningen, kunnen verschillende kruiden helpen herstellen van hun natuurlijke vocht.

Eyebright

Eyebright, een geneeskrachtig kruid ook bekend als Euphrasia, is de gemeenschappelijke naam afgeleid van zijn gerapporteerde vermogen te fleuren en Helen de ogen. Herbalists hebben eyebright gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van eye-gerelateerde aandoeningen, met inbegrip van vermoeide ogen, bloeddoorlopen ogen, conjunctivitis en irritatie. Het kruid heeft adstringerende eigenschappen die krimpen weefsels en bloedvaten, die goed zijn voor enkele van de voordelen ervan. In zijn boek "Doctor's Guide to Natural Medicine", Paul Barney legt uit dat eyebright kan met succes droge ogen behandelen door het herstel van hun natuurlijke vocht. Maak een kompres door het weekwater 1 tsp. gedroogd eyebright in 1 kop kokend water gedurende 10 minuten, uitpersen en het onderdompelen van een schone katoenen doek in de thee. Wringen uit een overtollig vocht en het comprimeren van toepassing op gesloten ogen voor 10 tot 15 minuten per keer.

Kamille

Kamille, een koeling en ontstekingsremmend kruid, vermoeide ogen verzacht en helpt herstellen vocht te droge ogen, volgens Susan Berg in haar boek "Natuurlijke recepten voor vrouwen." Kamille thee maken door het weekwater 1 tsp. van de gedroogde kruid of een kamille theezakje in 1 kopje vers gekookt water voor ongeveer 10 minuten. Stam en chill de thee in de ijskast of de diepvriezer tot het koud is. Geniet van katoen kussentjes in de gekoelde thee en toepassen op uw gesloten ogen gedurende ten minste 15 minuten op een moment voor verlichting. Herhaald wanneer de pads warm, worden totdat de ogen hun natuurlijke vocht herwinnen.

Venkel

Een gemeenschappelijk keukenkruid, venkel kan ook helpen om vocht te droge ogen. Lisa M. Chavis, auteur van "Vraag uw apotheker," adviseert een venkel kompres afkoelen, vernieuwen en vocht weer in droge, vermoeide ogen toe te passen. Giet 1 kop kokend water meer dan 1 tsp. van gedroogde venkel, laat het mengsel steile gedurende ten minste 15 minuten, en vervolgens stam de kruiden uit de vloeistof. Maak een kompres door inweken een schone katoenen doek of katoen kussentjes in de warme thee. Van toepassing op gesloten ogen en laat op ten minste 10 minuten, of totdat uw ogen niet langer zijn droog.

Blauwe bosbes

Blauwe bosbes, een struik nauw verwant aan de Amerikaanse bosbes, bevat voedingsstoffen die de ogen voeden, verbeteren visie en schade te voorkomen aan de structuur van het oog. In haar boek "Smart geneeskunde voor gezonder Living" raadt Janet Zand nemen van 40mg naar 60mg daags voor blauwe bosbes extract gestandaardiseerd bevat 25 procent anthocyanidinen, of de fytochemicaliën die oog gezondheid ten goede komen. Dit kan verhinderen dat de ogen steeds droog in de eerste plaats. Zorg voor snellere verlichting, een thee met 1 tsp. gedroogde blauwe bosbes bladeren doordrenkt in 1 kop kokend water gedurende 10 minuten. Doordrenk een katoenen doek in het mengsel, wringen uit en breng het comprimeren rechtstreeks naar uw droge ogen tot de symptomen verdwijnen.


gerelateerde artikelen