Eiwit Shakes voor spieropbouw die niet van jicht opflakkeren

November 24

Eiwit Shakes voor spieropbouw die niet van jicht opflakkeren

Jicht patiënten moeten voorkomen dat levensmiddelen met een hoog in de organische chemische purine ter voorkoming van uitbraken. Purine verhoogt urinezuur in het lichaam, die kan kristalliseren in de gewrichten en veroorzaken jicht aanvallen. Sommige eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, zeevruchten en gevogelte, zijn purine rijk, maar de meeste proteïne-shake ingrediënten zijn niet. Om jicht flare-ups minimaliseren terwijl het maximaliseren van de eiwitinname, afhankelijk van zuivelproducten om brandstof voor je training en herstel. Neem contact op met uw arts alvorens belangrijke dieetveranderingen.

Ingrediënten voor gebruik

Afgeroomde melk en vlakte, vetvrije yoghurt zijn de ultieme antigout shake ingrediënten. Laag-vet zuivelproducten eigenlijk verminderen het risico van jicht aanvallen, dus deze eiwitrijke voedingsmiddelen deel uitmaken van uw dagelijkse voeding moet. Afgeroomde melk heeft 8 gram eiwit en slechts 83 calorieën per kopje. Nonfat yoghurt heeft overal van 13 tot 23 gram eiwit per kopje. Een kopje van Griekse yoghurt en een kopje magere melk in een shake of smoothie zal bijdragen 31 gram eiwit en slechts 213 calorieën.

Proteïne poeders

Als je proteïne poeder toevoegen aan uw workout shakes, is wei eiwit isolaat--van melk afkomstige--een goede keuze. Het bevat gycomacropeptide, een onderdeel van de melk die wordt weergegeven om het risico van jicht. Plantaardige proteïne poeders, zoals soja, erwt, hennep en rijst zal niet verergeren van jicht, maar ze hoeven niet het beschermende effect dat zuivelproducten doen.

Ingrediënten om te voorkomen dat

U zal niet worden verleid de ergste jicht-veroorzakende voedingsmiddelen--orgel vlees, rood vlees en zeevruchten--toevoegen aan uw eiwit schud. Maar andere gemeenschappelijke shake ingrediënten zijn ook waard te vermijden. Consumptie van fructose is geassocieerd met verhoogd risico van jicht, dus vermijd voorverpakte shakes die high-fructose corn siroop bevatten. Minimaliseer andere high-fructose zoetstoffen, zoals honing, agavesiroop en witte suiker--sacharose--dat 50% fructose is. Niet toevoegen van alcohol aan shakes of maak er een gewoonte van postworkout bieren. Alcohol en gedistilleerde dranken zijn beide hoog in purine en jicht patiënten moeten voorkomen dat hen.

Eiwitbehoefte

Menselijke eiwitbehoefte variëren van 0,4 tot 0,8 gram per pond lichaamsgewicht. Een 150 pond volwassene moet bijvoorbeeld 60 tot 120 gram eiwit per dag, afhankelijk van het niveau van de activiteit en calorische inname. Zestig tot 75 gram per dag is genoeg voor de meeste, maar competitieve atleten en ernstige gewicht lifters hebben eiwit behoeften aan het hoge einde van het bereik. Overtollige eiwitten niet consumeren--steeds meer zal niet helpen u bouwen spier. Doel om ongeveer 15 procent van je calorieën uit eiwitten voor optimale fitness en gezondheid.

De perfecte Shake

Een eiwit shake van om voordelen te maximaliseren, bevatten extra jicht-fighting ingrediënten die grote proeven. Kersen helpen lagere urinezuur niveaus, dus het toevoegen van bevroren kersen en vanille-extract tot een fundamentele basis van melk en yoghurt. Koffie lijkt ook jicht uitbraken verminderen. Koffie ijsblokjes gemengd met melk en een kleine hoeveelheid chocolade siroop zal een bevroren mokka traktatie. Dagelijkse gematigde vitamine C-inname vermindert urinezuur in het lichaam, dus wat vitamine-C-rijk fruit toevoegen aan uw schok of mengen in sommige vitamine C poeder.


gerelateerde artikelen