Eiwit dieetboeken

July 2

Eiwit dieetboeken

Vele eiwitrijk dieet worden koolhydraten vervangen door bronnen van eiwitten voor lagere totale calorieverbruik. Een idee achter een proteïnedieet is dat eiwit vult u up and helpt die je voller voor meer voelt zodat u minder eten. Een andere is om ervoor te zorgen dat je lichaam werpt vet en geen spierweefsel, als je verliest gewicht als gevolg van het runnen van een calorie tekort. Bent u geïnteresseerd in het starten van een eiwit-dieet, zijn er verschillende boeken beschikbaar die kunnen helpen u op weg helpen.

"Het nieuwe eiwitrijk dieet Cookbook"

"De nieuwe hoge eiwit dieet kookboek," door Charles Clark, is een uitgebreid boek met informatie en recepten. Clark bespreekt de beginselen van een eiwitrijk dieet en schetst wat u wel en niet moet eten. De meerderheid van het boek presenteert een scala aan verschillende recepten die het uitgangspunt van een eiwitrijk dieet volgen. Het boek bevat ontbijt, lunch en diner ideeën die zich op voedzaam bronnen van eiwitten richten. Clark's recepten gebruik geheel-voedingsmiddelen-ingrediënten en zijn eenvoudig genoeg voor een eiwitrijke dieter te volgen. Het boek bevat nuttige boodschappenlijstjes ter begeleiding van de receptideeën.

"Proteïne Power"

"Proteïne Power," door Dr. Michael R. Eades en Dr. Mary Dan Eades, vindt u informatie over het eten van meer eiwitten terwijl ook het verminderen van de hoeveelheid koolhydraten die u eet. De grondgedachte is dat koolhydraten kunnen worden opgeslagen als vet, maar vet in de voeding, en in het algemeen, eiwit kan niet. Bovendien zorgt consumeren eiwit dat spierweefsel wordt afgebroken in metabolisme. Omdat spierweefsel verbrandt meer calorieën dan vetweefsel, de redenering gaat, op dit dieet zal u zitten kundig voor meer lichaamsvet verbranden en meer ongewenste afvallen. Het boek bevat diverse verschillende grafieken en formules ter ondersteuning van de informatie die de Drs. Eades presenteren. Een interactieve benadering is genomen in het begin van het boek, zodat u hoeveel eiwit je lichaam nodig heeft en omvat ook een ruimte berekenen kunt om uw voortgang bijhouden en opnemen van uw gewichtsverlies. De Drs. Eades voorzien lezers van verschillende recepten die eiwitrijke voedingsmiddelen in combinatie met andere gezonde ingrediënten nemen.

"Het High-Protein Cookbook"

"Het High-Protein Cookbook," door Lisa West Eckhardt en Katherine West Defoyd, omvat meer dan 150 recepten die eiwitrijk voedselbronnen afhankelijk. Elk recept kan worden bereid in 30 minuten of minder. De auteurs zijn hoofdgerecht recepten die ten minste 30 g eiwit per portie en grote schaal beschikbaar en voedzame ingrediënten gebruiken. Het hoofdgerecht secties worden gescheiden door eiwitbron en omvatten vis, lamsvlees, kalfsvlees, rundvlees, varkensvlees, kip en eieren. Het boek bevat ook secties die zich op bijgerechten, salades, specerijen en desserts richten. Elk recept kan bereid worden met behulp van eenvoudige methoden en koken van apparatuur die u al aan kant. De ingrediënten die gepaard gaan met de eiwitbronnen zijn laag in vet en calorieën. De auteurs zijn ook extra middelen voor u om uit te zoeken als je leert te eten na een eiwitrijk dieet.


gerelateerde artikelen