Oog oefeningen voor Esotropia

November 11

Oog oefeningen voor Esotropia

Oog oefeningen voor esotropia beogen te versterken en uw oog of ogen die zijn verricht door esotropia rechtzetten. Esotropia, bekend als een lazy eye of gekruiste eye, zorgt ervoor dat uw ogen scheel op zodanige wijze dat het innerlijke is ingeschakeld of naar beneden. Hoewel oog oefeningen patiënten met esotropia helpen kunnen, kunnen glazen ook helpen het probleem te verhelpen of verlichten van de symptomen.

Potlood Push-Up

Deze oefening van oog is ontworpen om uw oog spieren te versterken en verbeteren van uw lazy eye's kunnen convergeren naar behoren. Start door het nemen van een reguliere potlood en houden het voor je gezicht. Richten met beide van je ogen op een klein stukje tekst of een brief die aan de zijkant van het potlood wordt afgedrukt. Beginnen bewegen het potlood dichter en dichter bij de brug van je neus hiervandaan. Volgens de Mayo Clinic, moet de oefening worden uitgevoerd van vijf dagen per week gedurende 15 minuten per dag. Als je de oefening correct doet, zal u ongeveer 100 herhalingen per dag van de oefening uitvoeren.

Eye Roll oefening

Deze eye roll oefening is ontworpen om uw oog spieren versterken, evenals het helpen ontspannen uw ogen. Allereerst zitten in een stoel met je rug recht en je voeten stevig aan de grond te raken. Sluit beide van uw ogen, uw vingertoppen brengen de toppen van allebei van uw oogleden. Zorg ervoor dat u bent op je oogleden met slechts drie vingers per hand te drukken. Voer een volledige eye roll in een richting van de klok uit hiervandaan. Rol uw ogen in de tegenovergestelde richting één keer. Herhaal deze oefening heen en weer totdat u over het uitvoeren van de oefening 50 keer. Uitvoeren van drie tot vijf dagen per week, afhankelijk van de sterkte van uw ogen.

Computer visie therapie

Computer visie therapie oefeningen zijn ontworpen om te helpen verminderen het effect van esotropia op uw visie. Achter de computer zitten met uw rug recht en ogen niveau met het computerscherm. Met behulp van een fundamentele visie-programma, zoals Home visie therapie, voer computergebaseerde oog oefeningen voor een uur of meer per dag. Veel van deze computer oefeningen direct doel problemen met convergentie en werk over de versterking van de spieren van uw oog om te helpen elimineren van deze problemen. Oefeningen betrekken kleine puntjes op het scherm convergerende in het midden van het scherm. Beide van je ogen moeten de afzonderlijke puntjes volgen tot de converge in het midden van het scherm.


gerelateerde artikelen