Het verbeteren van gezwollen ogen onmiddellijk

April 7

Het verbeteren van gezwollen ogen onmiddellijk

Als uw gezwollen, gezwollen ogen de aankondiging van de eerste ding mensen zijn, is het tijd om te laten hen zo snel mogelijk terug naar de normale grootte leeglopen. Wallen wordt veroorzaakt door het overtollige vocht, laat dus verspreiden het de huid terug te keren naar op zoek, uitgerust en verfrist. Met behulp van enkele elementaire huishoudelijke artikelen en arctische blast temperaturen, kan je meteen zien een verbetering van de gevoelige huid rond de ogen. Maar wees niet te ruw, of de huid nog meer zou kunnen zwellen.

Stap 1

Zoek twee kleine lepels en plaats ze in een koelkast voor vijf tot tien minuten. Als u geen toegang tot een koelkast hebt, lopen de lepels onder koud water uit een kraan of plaats ze in een kopje ijs.

Stap 2

De koude lepels verwijderen uit de koelkast en gaan liggen of zitten in een stoel die u toelaat om uw hoofd terug te leunen. De lepels op elk van uw ogen met het holle gedeelte naar beneden richting je ogen plaatst.

Stap 3

Laat de lepels op zijn plaats voor 30 tot 60 seconden om te beginnen met het verminderen van de zwelling en verwijder ze.

Stap 4

Open een tube aambei crème en squeeze out van een erwt-grootte bedrag in een hand. Een beetje schar op één vinger en vervolgens verspreid het over de gezwollen huid in de buurt van je ogen, dat evenwel niet tot de crème te krijgen in uw ogen. HEMORRHOID crèmes bevatten een anti-inflammatoire agent dat helpt verminderen zwelling van de weefsels.

Stap 5

Tik op de huid van de gezwollen oog voorzichtig met behulp van het pad van je middelvinger gedurende 30 tot 60 seconden. Gebruik zeer zachte druk en niet de huid wrijven. Klopte de huid is een vorm van massage die de overtollige vloeistof afvoer uit rond de ogen helpt.

Waarschuwingen

  • Als de zwelling niet in 24 uur verdwijnen of als het gepaard met pijn gaat of visie verminderde, Raadpleeg een arts onmiddellijk als u een meer ernstige aandoening van de ogen wellicht.
  • HEMORRHOID crème kunnen zeer drogen voor de huid. Zorg ervoor dat u een oogcrème ter compensatie van het drogen.

Tips

  • Gezwollen ogen in de toekomst voorkomen, verminder je inname van natrium en proberen met je hoofd verhoogde op twee kussens slapen.
  • Voor extra koeling effecten, plaatst u de aambei crème in de koelkast gedurende vijf minuten voordat u het toepast op de huid.

Wat die u nodig hebt

  • Lepels
  • HEMORRHOID crème
  • Lotion, optioneel

gerelateerde artikelen